O elevă de 17 ani a fost forțată să își pună leucoplast pe mameloane

Întâmplarea a avut loc într-o instituție de învățământ. Lizzy Martinez, o adolescență de 17 ani, elevă a unui liceu din Bradenton, Florida, a fost înjosită și supusă unei umilințe dureroase de către cadrele didactice și de către director.

separator

După spusele profesorilor, fata a purtat o ținută indecentă în ziua cu pricina. Mai bine zis, ea a purtat o pereche de blugi și un tricou din material de bumbac, dar fără sutien, fapt care a atras glume și comentarii cu tentă sexuală din partea băieților. Se pare că sfarcurile, conturate prin materialul tricoului, au creat o asemenea vâlvă, încât ea a fost trimisă la cabinetul medicului și a fost obligată să își lipească leucoplast pe ele, relatează qbebe.ro.

Postarea lui Lizzy a devenit virală în spațiul virtual:

„Azi am decis să nu port sutien, din acest motiv am fost exclusă de la ora unuia dintre profesori, deoarece eram o „distragere” pentru colegii mei. Practic, școala mea mi-a spus faptul că educația băieților este mult mai importantă decât educația mea și că ar trebui să îmi fie rușine de propriul corp.”, scrie Lizzy in postarea de pe Facebook. „M-au pus să mai îmbrac un tricou, să sar și să mă mișc în toate părțile, să vadă și cei din cabinetul medical faptul că gestul lor este perfect justificat. Eram în stare de șoc!”, scrie Lizzy într-un interviu acordat revistei BuzzFeed. După acest moment extrem de penibil, tânăra povestește cum a fugit în baie și a izbucnit într-o criză de plâns.

Kari Knop, mama tinerei, a postat o fotografie cu bustul fiicei ei, acoperit cu tricoul purtat în ziua respectivă:

„Nu căutăm faima, doar vrem să arătăm în ce mod rușinos funcționează educația în sistemul de învățământ”, scrie în postare mama tinerei.

Moldova a cucerit 14 medalii la Campionatul European de karate
Articolul anterior
Video!!! Andra a lansat un nou single și videoclipul acestuia
Articolul următor
Alte articole interesante