O mamă a dat în judecată medicii, susținând că i-au făcut cezariană pe viu

O mamă a dat spitalul și medicii în judecată după ce i-ar fi făcut cezariană de urgență, iar aceasta ar fi simțiti totul, până într-un moment în care a leșinat.

separator

Delfina Moța, în vârstă de 26 de ani, din California, ar trecut prin clipe de coșmar după ce medicii au decis să o opereze de urgență, fără să o mai anestezieze:

„Am simțit când m-au tăiat. Asistentele m-au ținut cu forță și simțeam mâna ei (a doctorei) cum mă taie. Apoi am leșinat.”

Femeia a adus pe lume o fetiță în urmă cu un an, apoi a dat medicii și spitalul în judecată pentru neglijență. Părinții au declarat la proces că ei au ajuns în spital pentru o naștere naturală, mama cerând să i se facă epidurala înainte de naștere. Femeia susține că i s-a administrat epidurala și Pitocin, pentru a accelera travaliul.

Ulterior însă, a două zi după ce a ajuns la spital, tensiunea mamei a scăzut brusc și pulsul bebelușului era greu detectabil. Mama povestește cum, în momentele de panică de dinaintea operației, echipa medicală încerca să contacteze medicul ce o avea în grijă, dar această nu era de găsit. Așadar, cezariana i-a fost făcută de un alt medic, pe care mama susține că ar fi auzit-o dându-le celorlalți specialiști comandă să o țintuiască pe masă de operație.

În tot acest timp, tatăl era pe holuri și își aștepta soția și copilul nou-născut. Își amintește cum a auzit țipete îngrozitoare, însă o asistență i-a blocat accesul în sala de operație.

După incidentul îngrozitor, spitalul ar fi oferit cuplului o camera dublă, precum și un card cadou de 25 de dolari la magazinul din spital. În urmă nașterii traumatizante, copilul nu a suferit nicio complicație, însă mama a rămas șocată pe viață și susține că i-a fost foarte greu să formeze o legătură cu nou-născutul.

Totodată, femeia se teme îngrozitor de ideea de a mai avea un al doilea copil. La polul opus, spitalul neagă acuzațiile și susține că femeii i-ar fi fost administrată anestezie. Cei doi părinți cer în prezent daune de 5 milioane de dolari, iar procesul este încă în desfășurare.

sursa

Ce boli se ascund în spatele pulsului mărit sau prea mic?
Articolul anterior
Cum a fost la primul seminar gratuit din cadrul Turneului Internațional: Cum să slăbești 10 kg în 10 săptămâni Online
Articolul următor
Alte articole interesante