O mamă din Capitală și-a luat copilul de la grădiniță cu o rană adâncă în regiunea gâtului

O mamă și-a luat fiul de la grădiniță cu o rana adâncă în regiunea gâtului. Ea se plânge că micuții sunt lăsăți fără supraveghere și acuză administrația instituției de cele întâmplate. În grupele cu un număr mare de copii asemenea cazuri sunt inevitabile, se apară cei din conducere.

separator
Femeia, care este educatoare în aceeași grădiniță, spune că, săptămâna trecută, când și-a luat fiul acasă a rămas îngrozită când l-a văzut. Copilul de 4 ani avea o rana la gât.

”L-am întrebat pe copil ce s-a întâmplat, și el strigă, plângea și spunea că Nichita l-a legat cu o funie la gât, iar Fabian l-a zgâriat la gât, dar acolo nu e zgâriat, dar e rupt chiar e rana.”

Mama acuză educatoarea grupei de neglijență și spune ea îi lasă pe micuți nesupravegheați.

,,Nici dădacă nu era, iar copii credeau că educatoarea a plecat acasă, pentru că nimeni nu-i supraveghea. Copii s-au întors de afară cu o funie care se practică. Copii se țin de funie pentru că educatorii să fie liniștiți. Dar pe drum, pe scări sau chiar pe terenul grădiniței putea să se întâmple orice. ”

În zilele următoare, micuțul urmează să fie internat, mai povestește mama. La polul opus, directoarea grădiniței nr. 133, susține că incidentul s-a produs tocmai când educatoarea era ocupată cu alți copii.

”Timp până când se urcă educatoarea cu ceilalți copii, între trei copii s-a iscat o ceartă. Educatoarea mi-a explicat că când a intrat în grupa cu ceilalți copii, ea nu a observat că se bat copilașii.” ”Nu este, nici nu era chip să fie cu funie. De unde poate să se ia funia, ori cu unghia a fost zgâriat.”

În prezent, educatoarea continuă să muncească în grupa respectivă. După cele întâmplate, mama micuțului a depus o plângere la poliție. Oamenii legii investighează cazul.

sursa: www.protv.md

Organizaţia Mondială a Sănătăţii: virusul din China este urgenţă la nivel mondial
Articolul anterior
Cutremur puternic în Moldova! Câte grade a avut seismul?
Articolul următor
Alte articole interesante