O tânără mămică de la noi și-a arătat corpul la 3 săptămâni după naștere

În urmă cu trei săptămâni, prezentatoarea Tv Inesa Voscoboinic a adus pe lume o fetiță sănătoasă. Chiar dacă a devenit recent mămică, jurnalista reușește să acorde o atenție deosebită și corpului său.

separator

Inesa Voscoboinic a dus și până la sarcină un stil sănătos de viață, mișcarea și sportul fiind parte din rutina sa zilnică. Dar și acum, după naștere, tânăra mămică abia așteaptă să revină la stilul ei activ de viață.

Aceasta a arătat, într-o postare pe contul său de Instagram, cum s-a schimbat corpul său în perioada sarcinii, la 16, 22, 28, 32 și 38 de săptămâni, dar și la 3 săptămâni după naștere. Inesa nu a adăugat prea multe kilograme în perioada gravidității, iar din acest motiv îi va fi probabil mult mai ușor să își revină în formă și să se recupereze rapid după naștere.

Mai mult, proaspăta mămică și-a pus un scop ca în decurs de 6 luni să revină la forma sa fizică de acum fix un an. În primele 6 săptămâni, sportul la sală nu este indicat, așa că tânăra mamă începe să facă mișcare treptat. Aceasta a dezvăluit că are o alimentație echilibrată care include alimente bogate în proteine, carbohidrați complecși și grãsimi bune, fructe și legume de sezon, nuci, dar și mai multă apă.

Activitățile fizice includ exercitii usoare, de bază, în conditii casnice, genuflexiuni, fandări, flotări, planșa, plimbări lungi si dese cu bebelușul, stretching, masaj. Tânăra mamă a exclus din meniu zahărul, dulciurile, prãjiturile, înghețata, sucurile, fãinoasele și produsele de patiserie, alcoolul.

Bărbatul care a fumat în mașină, având un copil pe brațe, a fost amendat cu 1.500 de lei
Articolul anterior
Ziua Mediului în Parcul ,,Valea Morilor”: participarea la eveniment și ateliere este gratuită
Articolul următor
Alte articole interesante