O vedetă de peste Prut a devenit pentru prima dată mamă, la 50 de ani. Cum a născut?

Actrița româncă stabilită în Italia, Ramona Bădescu, în vârstă de 50 de ani, a dus sarcina la bun sfârşit şi a născut prin cezariană un băieţel sănătos.

separator
Eveniment s-a petrecut în mare secret şi a avut loc în urmă cu doar câteva săptămâni la o clinică privată din Roma, transmite click.ro. Vedeta deja şi-a recăpătat silueta care a consacrat-o. Este fericită şi suplă ca şi cum nu ar fi avut burtică de gravidă. Câteva imagini cu forma fizică de invidiat în care se află proaspătă mamă au apărut în mediul online.

,,Am hotărât să nasc prin cezariană, la o clinică privată din Roma. Am un medic extraordinar, Giacomo Valducci, care m-a asigurat că totul va decurge perfect. Recunosc că am emoții. Am o listă de nume pentru copil, însă mă voi hotărî probabil în momentul în care îmi voi ține în brațe bebelușul pentru prima oară. Pentru mine, a deveni mamă este o emoție atât de mare încât îmi taie respirația, dar și o responsabilitate pe măsură”, povestea vedeta într-un interviu recent pentru Revista Taifasuri.

Ramona Bădescu s-a îngrăşat doar 9 kilograme în timpul sarcinii

Actrița se pregătea pentru procedura de fertilizare in vitro, când medicii i-au dat o veste minunată. Era deja însărcinată în câteva săptămâni, cu un băiețel. Şi sarcina a fost una uşoară, în ciuda vârstei din buletin.

,,Am avut o sarcină ușoară, m-am mișcat foarte mult, dar m-am și odihnit. Nu am probleme medicale, nu mi s-au umflat picioarele. Spre sfârșit, acum, am întâmpinat o problemă la mână. Îmi amorțeau câteva degete, mi s-a umflat mâna, nu prea mai dormeam noaptea. Nu a fost nevoie nici să-mi schimb garderoba. Mi-am cumpărat doar 2-3 ținute. Pentru că m-am îngrășat doar 9 kilograme, am folosit hainele din dressing. Sunt înaltă și conformația mi-a permis să port ceea ce aveam deja în șifonier și să îmi păstrez stilul vestimentar”, declara actriţa pentru aceeaşi sursă.

Cancerul gastric ereditar. Evaluarea riscurilor de către experții CENTOGENE (Germania) – lider mondial în domeniul testărilor genetice, doar la ALFA DIAGNOSTICA
Articolul anterior
Doliu în familia ,,Zâmbărele”. O renumită bloggeriță din filmulețele proiectului a decedat în teribilul accident de la Căușeni
Articolul următor
Alte articole interesante