O vedetă româncă a pierdut sarcina, cu 2 luni înainte să nască

Vedeta TV din România, Roxana Ionescu, a pierdut sarcina la un termen avansat, din cauza unor complicații. În aproximativ 2 luni, ea urma să devină mamă pentru prima oară. A făcut și un set de poze cu burtica de gravidă la vedere, era tare mândră și fericită.

separator
Au apărut complicații, iar vedeta a pierdut copilul. Tăticul a fost cel care a dat vestea și tot el a anunțat că vor mai încerca să aibă copil, nu se apresc aici. Acum, Roxana a apărut pentru prima oară în public.

Fără burtica de gravidă, dar cu zâmbetul pe buze, ea încearcă să își revină. În imaginea postată pe Instagram, vedeta poartă o rochie largă, care nu îi pune talia în evidență.

„Un altfel de viață bună”, a scris vedeta în dreptul imaginii postate pe Instagram.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă’, a explicat Tinu Vidaicu, potrivit viva.ro.

Pilotul care a salvat viața a 171 de oameni de pe cursa Moscova-Chișinău. Anterior, a prevenit un atac terorist
Articolul anterior
Doliu în România! Actrița Florina Cercel a murit
Articolul următor
Alte articole interesante