Sasha Lopez și Xenia Piciughin au devenit părinți! Bebelușul a ales să vină pe lume chiar de Crăciun

DJ-ul Sasha Lopez, cu numele real Sergiu Istrati, și soția sa, Xenia Piciughin, au devenit, ieri, părinți de fetiță. Cei doi îndrăgostiți sunt stabiliți în București, dar Crăciunul din acest an le-a adus un amalgam de emoții intense. Și asta pentru că bebelușul a decis să vină pe lume chiar în ziua de Crăciun, la Chișinău, iar despre micuții născuți în această zi se spune că vor avea parte de mult noroc.

separator
Deși viitoarea mămică urma să nască după data de 10 ianuarie, la București, destinul a avut alte gânduri. Sasha Lopez a împărtășit momentele emoționante cu urmăritorii săi de pe Instagram.

Ama, căci acesta este numele fetiței, a ales să vină pe lume la Chișinău, acolo unde s-au născut și părinții, și bunicii ei.

,,Acum cateva luni am visat-o. Avea parul lung si blond. M-am apropiat de ea:
– Cum te cheama?
– Ma cheama Ama!
In acceeasi dimineata Xenia imi zice ca a visat un copil, o fetita, blonda…
Am visat-o si eu. E Ama, fetita noastra!
Nasterea a fost programata in Bucuresti, la cativa pasi de noi. Calendarul zicea dupa 10 ianuarie. Am decis sa plecam 2 zile de Craciun la Odesa. Prieteni, rude, ultimul Craciun in doi. Da, stiu, multi nu s-ar fi riscat. Nu e despre noi. Xenia in toata sarcina nu a stat locului o clipa. De ce sa stam de Craciun in Bucuresti?! Avem timp.
Dupa 7 ore eram in Ucraina.
Imediat dupa ce am ajuns copilul a simtit ca e momentul s-o deranjeze pe mama. Cum adica Craciun fara ea?! Si uite-asa am ajuns la urgente in Chisinau. Medpark – o echipa de oameni super profesionisti, de o mare omenie si intelegere!
Ea a ales! A ales sa se nasca aici! Unde s-au nascut parintii ei, bunicii…! Ne-a ales sa-i fim parinti. A ales Craciunul in 3! #AMA”, a dezvăluit Sasha Lopez pe contul său de Instagram.
Sasha Lopez s-a căsătorit cu moldoveanca Xenia Piciughin la București, la sfârșitul lunii august 2019. Cei doi au jucat nunta într-un local cu decor rustic, pe malul lacului din Snagov.    Sasha Lopez a mai fost căsătorit, timp de 5 ani, cu artista din România, Ale Blake, formând un cuplu și pe scenă. La doar câteva luni de la divorț, Sasha Lopez s-a îndrăgostit din nou, de moldoveanca Xenia Piciughin, care i-a devenit soție.

Doi frați gemeni din Londra au făcut patru familii fericite acasă
Articolul anterior
Adorabil! Prezentatoarea TV Tatiana Nastas a publicat prima imagine cu fetița sa. Vezi ce nume i-a ales!
Articolul următor
Alte articole interesante