Tabără de vară gratuită pentru copii cu vârsta 11-14 ani, la Vadul lui Vodă. Proiect susținut financiar de Ambasada SUA

Tabăra de vară „Game On Moldova” este un proiect educativ pentru copiii din Republica Moldova, organizat de către un ONG, cu sprijinul financiar al Ambasadei Statelor Unite în Moldova.

separator
Scopul proiectului este extinderea viziunii copiilor asupra lumii, îmbunătățirea cunoștințelor de limbă engleză și dezvoltarea abilităților personale și sociale prin diferite provocări și activități interactive.

Acesta va fi al patrulea an de când se organizează tabăra de vară Game On pentru copii în Moldova. În acest an, mentorii intenționează să ajute participanții să înțeleagă cum funcționează societatea și care este rolul lor în ea. În fiecare zi copiii se confruntă cu „sistemul”, auzind ce este bine și ce este rău, respectând reguli și legi, fără ca să aibă explicarea acestora.

Astfel, tematica taberei Game On 2019 este: Fii liber, crează-ți propriul sistem! Fiecare zi va fi dedicată unui minister, oferind atât informații teoretice cât și practice. Participanții vor învăța lucruri noi într-un format interactiv despre funcționarea unui sistem în ansamblu și vor veni cu soluții inovatoare. Ei vor deveni eroii comunității în care trăiesc. Activitățile din prima parte a fiecărei zile vor include următoarele ateliere: Clubul de limbă engleză, Clubul de dezbateri, Clubul de proiecte, Clubul de jocuri de societate.

Detalii despre tabără: Locație – Vadul lui Vodă, municipiul Chișinău; Perioada: 19 – 25 August; Numărul de participanți: 80; Vârsta participanților: 11 – 14 ani.

Fără taxă de participare, proiectul este sprijinit financiar de Ambasada Statelor Unite în Moldova.

Data limită de înregistrare: 30 iunie 2019. Înregistrează-te în calitate de participant, formator sau voluntar, până pe 30 iunie, pe site-ul www.gameon.md. Află mai multe detalii pe Facebook sau Instagram.

sursa: www.diez.md

Tânăra de 33 de ani, dată dispărută, a fost găsită
Articolul anterior
Detoxifierea organismului! Ce spun participanții edițiilor anterioare ale Taberei de Detox
Articolul următor
Alte articole interesante