Trei sfaturi de la soțul Marinei Cârnaț pentru bărbații care sunt în așteptarea unui nou membru al familiei

Marina și Teodor Cârnaț se bucură de o frumoasă etapă în viața lor. Emoțiile sunt intense, cei doi soți au anunțat că sunt în așteptarea celui de-al optulea copil al cuplului.

Deși sunt multe familii care și-ar dori să aibă mai mulți copii, mulți soți nu o fac și nu este vorba doar despre condiția financiară. Relația afectuoasă dintre soț și soție, susținerea reciprocă, armonia se pare că sunt detaliile importante pentru familia Cârnaț.

Cum să rămâi echilibrat din punct de vedere moral și să faci față unei asemenea perioade delicate? Marina Cârnaț a enumerat câteva sfaturi de la soțul său pentru bărbații ale căror jumătăți sunt însărcinate.

,,- Fii atent la stările și transformările prin care trece soția și încurajează-o prin gesturi și cuvinte blânde. Răsfăț-o, arată cât de frumoasă este și ridic-o în slăvi, căci ea îți aduce rodul tău pe pământ;

Tinde să îi satisfaci dorințele, fiindcă această perioadă este foarte vulnerabilă pentru ea, iar sprijinul tău este important; devino Jinn din Aladdin, iar proprietarul lămpii să fie soția;

Renunță la orgoliu, uită de ambițiile tale personale și petrece cât mai mult timp cu soția. Vei observa că, în cele 9 luni, relația voastră va deveni și mai apropiată; soția niciodată nu va avea stări depresive și va dori să îți nască și următorul copil.

Cum îți par aceste sfaturi? Ce ai mai adăuga?”, își întreabă viitoarea mămică urmăritorii săi virtuali de pe Instagram.

Marina și Teodir Cârnaț cresc împreună 4 fetițe și 3 băieței. Copiii au vârstele cuprinse între 14 ani și 2 ani.

sursa: Instagram

Scările de la Grădina Zoologică au fost renovate. Cum arată acum?
Articolul anterior
Microbuz cu pasageri implicat în accident. Patru oameni au ajuns la spital
Articolul următor
Alte articole interesante