Un bebeluş plimbat între spitale, a fost găsit abia după şase luni. După naştere, părinţii nu au mai ştiut nimic despre copil

Timp de şase luni, un bebeluş a fost pierdut între spitale şi între proceduri. Părinţii au cerut ajutorul unei televiziuni pentru că nu mai ştiau nimic de copilul lor, nici măcar dacă mai este în viaţă.

Fetiţa, din Drobeta Turnu Severin, România, s-a născut cu probleme de sănătate şi a fost plimbată prin trei judeţe, fără ca medicii să ceară acordul familiei. În cele din urmă, copilul a fost găsit într-un spital din Timişoara.

Au trecut şase luni de când o mamă nu şi-a mai văzut bebeluşul. În tot acest timp, părinţii spun că au dat disperaţi telefoane să o găsească. „Mi-a fost trimisă fără semnătura mea sau acordul soţului. Pur şi simplu ne-a fost luată şi mutată dintr-un spital în altul, fără să se anunţe”, a mărturisit mama fetiţei, potrivit Observator.

Rebeca a venit pe lume pe 24 martie la Spitalul din Drobeta Turnu Severin, cu o malformaţie la sistemul digestiv. Pe 25 martie, fetiţa a fost trimisă la Clinica de Chirurgie Pediatrică din Craiova, unde a fost operată de mai multe ori. Mama a fost testată pozitiv şi trimisă la Orşova, unde există un spital Covid. „După patru zile am cerut să fiu mutată acasă, nu am putut să stau acolo. Am fost zece zile acasă, în izolare. M-au sunat cei de la Craiova că fata a fost operată acolo. Şi a rămas să fie operată de trei ori. Când am sunat eu, mi-au spus că fetiţa nu este, să caut în altă parte. Şi nu mai răspund de ea ei”, a adăugat femeia.

Bebeluşul nu avea niciun document, așa că fișele au fost făcute pe numele mamei.

Adevărul este greu de desluşit. Cert este că un bebeluş a fost purtat între trei spitale din trei judeţe fără documente. Iar acum părinţii vor să facă plângere la poliţie după ce, timp ce şase luni, copilul lor a fost de negăsit.

Şase persoane au fost rănite după ce o maşină a intrat într-o terasă aglomerată, în Franța
Articolul anterior
Un medic pediatru explică simptomele Covid-19 în cazul copiilor. Cele trei semne care ar trebui să îi îngrijoreze pe părinți
Articolul următor
Alte articole interesante