Celebrități care au copii din flori

Cu ajutorul jurnaliștilor aflăm de cele mai multe ori că și vedetele calcă strâmb și au copii din flori. Este și cazul lui Hugh Grant, Benicio del Toro, Clark Gable sau Eric Clapton.

separator

Hugh GrantHugh Grant 

În noiembrie 2011, Hugh Grant a devenit tăticul unei fetițe superbe. Asta după ce a avut o aventură pasageră cu Tinglan Hong. Fetița starului se numeste Xiao Xi, nume care în chineză înseamnă `O surpriză fericită`. Adevărata surpriză este că după nașterea micuței, Hugh Grant a început o relație serioasă cu Tinglan Hong, în urma căreia a mai apărut pe lume și un băiețel în 2013.

ArnoldArnold  Schwarzenegger 

Vestea că Arnold Schwarzenegger are un copil din flori a zguduit din temelii Hollywood-ul. La un moment dat, starul a dezvăluit faptul că a lăsat-o însarcinată pe Mildred Baena, cea care i-a fost menajeră. Acest lucru s-a întâmplat atunci când actorul era căsătorit cu Maria Shriver. Din cauza sarcinii, mariajul lui Schwarzenegger s-a terminat cu scandal în iulie 2011. Divorțul nu a fost pronunțat încă.

Chuck NorrisChuck Norris 

În cartea pe care a scris-o, `Against all Odds: My story`, Chuck Norris a făcut dezvăluiri impresionante. Una dintre ele este că și-a înșelat prima soție, în anul 1962. Astfel, a devenit tăticul unei fetițe pe nume Dina. Chuck Norris a aflat însă că are o fată abia în anul 1991, atunci când Dina a spus public faptul că tatăl este cunoscutul actor.

tom jonesTom Jones

Legendarul Tom Jones a avut o relație pasageră cu modelul Katherine Berkery în 1987, însă nu și-a recunoscut copilul până în 2008. Acest lucru a fost dificil pentru băiatul lui Jones. Potrivit lui Jonathan Berkery, tânărul a avut o perioadă dificilă în viața sa, din cauza faptului că tatăl lui nu îl recunoștea, așa că a ajuns să aibă diferite probleme.

Copilul din flori al lui Tom Jones a avut numeroase probleme cu somnul și cu depresia. Mai mult, a ajuns să fie dealer de droguri și începuse să doarmă pe bancheta din spate a mașinii.

jude lawJude Law 

Jude Law are trei copii cu fosta sa soție, Sadie Frost. Copiii s-au născut între 1996 si 2002, însă în 2009, Jude Law a devenit tăticul unei fetițe, după ce a avut o aventură cu modelul Samantha Burke. Actorul a fost nevoit să facă ceea ce trebuie, așa că i-a dat Samanthei pensie alimentară. Nu e ca și cum poate ascunde ce a făcut: atunci când Sophia va crește și va cauta pe Internet, va afla foarte repede cine este tatăl lei, a spus modelul Samantha Burke.

steve tyler

 

Steve Tyler 

După o scurtă aventură cu modelul Bebe Buell, membrul trupei Aerosmith a devenit tătic. Steve Tyler nu a știut însă că are o fetiță decât la un an de la nașterea lui Liv Tyler.

14. Steve JobsSteve Jobs 

Chrisann Brennan a avut nevoie de câteva zile pentru a-i spune lui Steve Jobs că era însarcinată cu copilul lui. Și când în sfârsit i-a dat vestea, Jobs nu a reacționat chiar bine. S-a întors și a plecat, lăsând-o singură.

Cei doi s-au cunoscut în 1972. Chrisann a povestit presei ca Steve Jobs nu a vrut să o recunoscă pe fiica lor, însă nu a avut încotro atunci când un test ADN a confirmat paternitatea în 1980.

sinatraFrank Sinatra 

Mia Farrow a rupt gura târgului la un moment dat, spunând că fiul ei, Ronan ar putea fi copilul lui Frank Sinatra, nu al lui Woody Allen. Iar fotografiile par să nu mai aibă nevoie de un test de paternitate, pentru că Ronan și Frank seamană leit.

Sursa

Premieră pentru Moldova! Anti Fashion Show vine cu o bătrână goală în sicriu!
Articolul anterior
Ce gândesc bărbații în timpul unei partide de… oral
Articolul următor
Alte articole interesante