Fiica lui Lilu, în rol de balerină!

Cu şase luni în urmă prezentatoarea tv, Lilu, a adus pe lume o fetiţă pe nume Amelie. Grija unei mame şi nopţile nedormite se vede că nu-i ştirbesc din prospeţimea şi strălucirea apariţiilor tv. A rămas aceeaşi Lilu veselă şi plină de viaţă.

Amelie_5months_003

Ea  recunoaşte pe blogul său personal că: “De atunci au trecut 6 luni, jumătate de an de cînd învăţ să iubesc, să îngrijesc şi să educ un pui de om de la zero şi îmi dau seama cât de mare e responsabilitatea.

Amelie_5months_001

E greu. Nu am crezut că poate fi atât de greu atunci cînd se trezeşte noaptea răcnind din adîncurile plămînilor, te ridica din pat ca o năucă şi nu ştii cum să o calmezi mai repede ca să nu te înjure vecinii treziţi din somnul lor dulce. E greu cînd vezi că ar apuca şi globul pământesc ca să îl roadă astfel să îşi astâmpere cumva durerea provocată de viitoarele pete albe din gură. Şi nu ai cum o ajuta… decât încurajînd-o că e puternică, e leoaică.

Amelie_5months_002

Despre miciile şotii prin care Amelie a început să cunoască lumea înconjurătoare, cum ar fi: “florile de cameră penite, draperiile dezlegate, mîncarea testată cu pumnii…” o fac pe Lilu să fie şi mai fericită chiar dacă “există riscul să ne ieşim din ţâţâni vom lăsa spiritul ei de aventură neîntinat, pentru că doar aşa va creşte un om sănătos emoţional care nu a fost oprit din micile plăceri copilăreşti, ba mai mult aş vrea să mă pot debarasa de stereotipuri, egou şi să mă arunc şi eu în mintea ei, a copiilor.”, scrie Lilu.

Emoții mari! O interpretă de la noi a devenit mămică din nou, în ajunul Revelionului

Moș Crăciun a venit cu un dar emoționant pentru familia Laurei Vetty. Interpreta a născut astăzi, 30 decembrie, o fetiță sănătoasă. Laura Vetty, în vârstă de 30 de ani, a devenit mămică pentru a doua oară, iar vestea minunată a fost împărtășită acum câteva ore.

Laura Vetty este o blonda focoasa care atrage toate privirile, dar cum  arata aceasta la 15 ani? Vezi imagini exclusive cu interpreta din copilarie  si adolescenta - FOTO

,,30.12.2022. Welcome perfection 🥰”, a menționat vedeta într-o postare pe pagina sa de facebook unde a publicat prima imagine cu micuța. Laura Vetty mai are o fetiță în vârstă de 9 ani, pe nume Maia.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Moldoveanca Laura Vetty este cunoscută ca fiind vocea din hiturile lui Dan Bălan, Chica Bomb și Justify sex. Laura s-a lansat în muzică la vârsta de 17 ani cu piesa Change Your Life, ea avand în repertoriu mai multe piese proprii și videoclipuri.

Laura Vetty - sedinta foto curajoasa in ultimul trimestru de sarcina! Vezi  cum a pozat interpreta si ce tinute a imbracat - FOTO

Felicitări părinților și creștere ușoară!

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară!

Pepe va fi tată pentru a treia oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni.

Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

Anișoara Loghin și-a încreștinat fiul Poze cu micuțul Raul

Astăzi, jurnalista Anișoara Login a publicat o fotografie de cuplu, dar și una de la creștinarea lui Raul, care a împlinit 4 luni:

„Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar.

Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!

P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”. 

Bijuteriile si rochia de mireasă
Articolul anterior
Primul documentar despre cariera Victoriei Beckham în modă!
Articolul următor