Fiica lui Lilu, în rol de balerină!

Cu şase luni în urmă prezentatoarea tv, Lilu, a adus pe lume o fetiţă pe nume Amelie. Grija unei mame şi nopţile nedormite se vede că nu-i ştirbesc din prospeţimea şi strălucirea apariţiilor tv. A rămas aceeaşi Lilu veselă şi plină de viaţă.

Amelie_5months_003

Ea  recunoaşte pe blogul său personal că: “De atunci au trecut 6 luni, jumătate de an de cînd învăţ să iubesc, să îngrijesc şi să educ un pui de om de la zero şi îmi dau seama cât de mare e responsabilitatea.

Amelie_5months_001

E greu. Nu am crezut că poate fi atât de greu atunci cînd se trezeşte noaptea răcnind din adîncurile plămînilor, te ridica din pat ca o năucă şi nu ştii cum să o calmezi mai repede ca să nu te înjure vecinii treziţi din somnul lor dulce. E greu cînd vezi că ar apuca şi globul pământesc ca să îl roadă astfel să îşi astâmpere cumva durerea provocată de viitoarele pete albe din gură. Şi nu ai cum o ajuta… decât încurajînd-o că e puternică, e leoaică.

Amelie_5months_002

Despre miciile şotii prin care Amelie a început să cunoască lumea înconjurătoare, cum ar fi: “florile de cameră penite, draperiile dezlegate, mîncarea testată cu pumnii…” o fac pe Lilu să fie şi mai fericită chiar dacă “există riscul să ne ieşim din ţâţâni vom lăsa spiritul ei de aventură neîntinat, pentru că doar aşa va creşte un om sănătos emoţional care nu a fost oprit din micile plăceri copilăreşti, ba mai mult aş vrea să mă pot debarasa de stereotipuri, egou şi să mă arunc şi eu în mintea ei, a copiilor.”, scrie Lilu.

Bijuteriile si rochia de mireasă
Articolul anterior
Primul documentar despre cariera Victoriei Beckham în modă!
Articolul următor
Alte articole interesante