Declaraţie uimitoare despre fetiţa Antoniei: „Maya spune că mama ei a abandonat-o!”

Scandalul dintre Antonia şi soţul ei, Vincenzo Castellano, pare că nu se mai apropie de final. Cei doi au avut nenumărate procese pentru custodia copilului pe care îl au împreună, dar şi în ceea ce priveşte divorţul.

separator
618x618_1427369218f0d02929

Tatăl lui Vincenzo, Ciro Castellano, a intrat în legătură telefonică directă în cadrul emisiunii „Star Matinal”, de la Antena Stars, şi a vorbit despre stadiul la care se află procesele celor doi, precizând că lupta pentru custodia micuţei Maya se va da în Italia, acolo unde a fost născută fetiţa.

Era clar că o să avem câştig de cauză. Era aşa de clară situaţia, nu ştiu de ce ei au cheltuit bani pentru avocaţi degeaba. Nu ştiu de ce s-au chinuit să facă apel, nu înţeleg motivul. Nu am obţinut custodia totală. Procesul nu se va ţine în România, se va face în Italia. Nici custodia, nici divorţul. Se vor face în Italia. Eu nu înţeleg de ce a reacţionat aşa avocatul Antoniei! Bine, el îşi face meseria. Dar eu sper ca înainte de 10 aprilie ajungem la un consens. Antonia a vrut să mergem la Tribunal, niciodată nu a vrut să accepte realitatea. Acum are o viaţă liniştită, de ce nu a acceptat relaţia cu Velea? Antonia nu a vrut o conciliere, deşi Vincenzo a sunat-o să îi propună asta. Instanţa se va pronunţa pe 10 aprilie în procesul de divorţ. Noi încercăm să rezolvăm înainte de termen. Dacă nu se poate, procesul se va muta în Italia.

Situaţia era aşa de clară. Ne-a chinuit degeaba, era foarte clar că procesul se va desfăşura în Italia, pentru că Maya e născută acolo. Antonia acum are un copil de crescut, are iubit are viaţă profesională. Maya spune: „Mama m-a abonadonat!”. Copilul creşte, este un copil extraordinar. Eu nu cred că Antonia a abandonat-o. Eu chiar m-am rugat de ea să se ducă să o vadă,” a declarat Ciro Castellano.

10562936_894296820592569_7478111271059733170_n

Potrivit unei decizii definitive a Tribunalului Bucureşti, procesul de custodie provizorie deschis de Antonia pe numele soţului ei, Vincenzo Castellano, se va judeca în Italia. Hotărârea instanţei a venit în unei unei şedinţe secrete, ţinută în urmă cu două zile.

Emoții mari! O interpretă de la noi a devenit mămică din nou, în ajunul Revelionului

Moș Crăciun a venit cu un dar emoționant pentru familia Laurei Vetty. Interpreta a născut astăzi, 30 decembrie, o fetiță sănătoasă. Laura Vetty, în vârstă de 30 de ani, a devenit mămică pentru a doua oară, iar vestea minunată a fost împărtășită acum câteva ore.

Laura Vetty este o blonda focoasa care atrage toate privirile, dar cum  arata aceasta la 15 ani? Vezi imagini exclusive cu interpreta din copilarie  si adolescenta - FOTO

,,30.12.2022. Welcome perfection 🥰”, a menționat vedeta într-o postare pe pagina sa de facebook unde a publicat prima imagine cu micuța. Laura Vetty mai are o fetiță în vârstă de 9 ani, pe nume Maia.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Moldoveanca Laura Vetty este cunoscută ca fiind vocea din hiturile lui Dan Bălan, Chica Bomb și Justify sex. Laura s-a lansat în muzică la vârsta de 17 ani cu piesa Change Your Life, ea avand în repertoriu mai multe piese proprii și videoclipuri.

Laura Vetty - sedinta foto curajoasa in ultimul trimestru de sarcina! Vezi  cum a pozat interpreta si ce tinute a imbracat - FOTO

Felicitări părinților și creștere ușoară!

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară!

Pepe va fi tată pentru a treia oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni.

Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

Anișoara Loghin și-a încreștinat fiul Poze cu micuțul Raul

Astăzi, jurnalista Anișoara Login a publicat o fotografie de cuplu, dar și una de la creștinarea lui Raul, care a împlinit 4 luni:

„Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar.

Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!

P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”. 

O tânără din Moldova a născut cvadrupleţi
Articolul anterior
Promovăm turismul cu sâni și funduri goale?
Articolul următor