Dmitrii Shepelev: ,,Îi vorbesc lui Platon despre mama sa în fiecare zi’’

După moartea Janei Friske, soţul interpretei, Dmitrii Shepelev, îl ţine pe fiul său Platon departe de ochii presei, iar acest lucru mai ales după ce între acesta şi părinţii regretatei artiste a izbucnit un conflict care trenează.

separator

aaaaChiar dacă Dmitrii Shepelev nu este în acest moment în relaţii bune cu bunicii de pe mamă ai lui Platon, vedeta de televiziune îşi vede în continuare de creşterea fiului său şi al Janei Friske. Într-un interviu acordat publicaţiei graziamagazine.ru, Shepelev a vorbit despre relaţia sa cu Platon şi modul cum apariţia copilului i-a schimbat viaţa radical, mai ales de când acesta este nevoit să-l îngrijească şi să-l crească singur pe Platon, după ce Jana Friske a pierdut lupta cu cancerul în vara anului 2015.

,, Viața mea nu este de rutină. Sunt fericit. Chiar dacă timpul nu îmi mai aparţine întru totul. Evident, modul meu de viaţă nu a devenit mai relaxant, însă este foart colorat, mult mai luminos. Mai mult ca niciodată sunt plin de forţă, speranțe și planuri pentru viitor’’, afirmă Dmitrii Shepelev pentru graziamagazine.ru.

_unnamed

,,Ora când merg la serviciu, când revin acasă, faptul dacă îmi pot permite să ies cu prietenii, să merg într-o deplasare, toate sunt acum condiţionate de programul lui Platon. Mă trezesc la ora 6 dimineața, înainte de a se trezi Platon, luăm dejunul împreună, după care bona îl conduce pe Platon la şcoală, apoi la ora de sport. Ne reîntâlnim seara, după şapte. Doar eu îi spăl dinţii şi îi citesc poveşti înainte de culcare.’’

,,În zilele de odhină – mergem la sport, la plimbare cu scuterul, la circ, să vizionăm un spectacol, la cafeneaua noastră preferată, ne plimbăm în parc.’’

IMG094

,,Lui Platon nu îi interzic nimic, decât privitul lung la televizor şi jocul la gadget-uri electronice. Platon se uită la televizor nu mai mult de o oră pe săptămână. Încerc să fiu bun cu el, să-i demonstrez bunătate, prudență, politeţe, echilibru, generozitate, umor, pentru că aşa vreau să îl cresc. Cred că unui copil îi poate dăuna doar absenţa iubirii şi incapacitatea de a iubi. În rest, nu se ştie’’.

0unnamed1

,,Când mama lui Platon era mică şi mergea la grădiniţa cu regim prelungit, părinţii ei aveau obiceiul să o ia acasă doar la sfârșit de săptămână. Te întrebi, ce-ar putea rezulta în acest caz? Dar, uite ce floare superbă a crescut în mijlocul unui noroi!’’, a spus Shepelev, cu referire la Jana în interviul acordat.

,,Pe Platon îl las singur să-şi decidă viitorul. Îmi doresc să fie fericit, să facă ceea ce îi place. Pentru un bărbat acest lucru contează cel mai mult. Copilului îi vorbesc mereu despre mama sa, despre obiceiurile pe care le avea, locurile preferate, despre viaţa noastră înainte de apariţia lui. Am ales împreună pozele pe care să le avem în casă. Îmi doresc ca Platon să ştie că el are mamă, e alături, şi niciodată nu îl va părăsi. De ziua naşterii sale şi alte sărbători îi spun: ,,Eu, şi mama ta, te felicităm…’’. Recent, într-o cafenea, Platon chiar a ales tort de morcovi, desertul preferat al mamei sale, şi bineînţeles, i-am vorbit despre acest lucru’’, a spus Shepelev în timpul interviului.

Pe data de 7 aprilie fiul Janei Friske a împlinit vârsta de trei ani.

Emoții mari! O interpretă de la noi a devenit mămică din nou, în ajunul Revelionului

Moș Crăciun a venit cu un dar emoționant pentru familia Laurei Vetty. Interpreta a născut astăzi, 30 decembrie, o fetiță sănătoasă. Laura Vetty, în vârstă de 30 de ani, a devenit mămică pentru a doua oară, iar vestea minunată a fost împărtășită acum câteva ore.

Laura Vetty este o blonda focoasa care atrage toate privirile, dar cum  arata aceasta la 15 ani? Vezi imagini exclusive cu interpreta din copilarie  si adolescenta - FOTO

,,30.12.2022. Welcome perfection 🥰”, a menționat vedeta într-o postare pe pagina sa de facebook unde a publicat prima imagine cu micuța. Laura Vetty mai are o fetiță în vârstă de 9 ani, pe nume Maia.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Moldoveanca Laura Vetty este cunoscută ca fiind vocea din hiturile lui Dan Bălan, Chica Bomb și Justify sex. Laura s-a lansat în muzică la vârsta de 17 ani cu piesa Change Your Life, ea avand în repertoriu mai multe piese proprii și videoclipuri.

Laura Vetty - sedinta foto curajoasa in ultimul trimestru de sarcina! Vezi  cum a pozat interpreta si ce tinute a imbracat - FOTO

Felicitări părinților și creștere ușoară!

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară!

Pepe va fi tată pentru a treia oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni.

Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

Anișoara Loghin și-a încreștinat fiul Poze cu micuțul Raul

Astăzi, jurnalista Anișoara Login a publicat o fotografie de cuplu, dar și una de la creștinarea lui Raul, care a împlinit 4 luni:

„Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar.

Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!

P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”. 

Sorin Pleșca a fost declarat nevinovat
Articolul anterior
UNICEF: Colega noastră recunoaște că a comis o eroare de judecată și regretă acest lucru
Articolul următor