Doina Sulac, despre fiica sa: “Este mult mai realistă și pragmatică decât mine”

Fiica Doinei Sulac, Nicoleta, crește văzând ochii, pe zi ce trece se transformă într-o domnișoară cochetă. Determinată în visul ei de a deveni interpretă, tânăra muncește de zori pentru a perpetua muzica în familia Sulac. O misiune deloc ușoară.

separator

doinafrumos
“ Fiica mea este cel mai frumos și cel mai minunat dar, pe care Dumnezeu a putut să mi-l ofere. Nicoleta este fata mamei cea deșteaptă, chiar foarte deșteaptă, ce-i drept un pic năzbâtioasă, dar bună, în sensul adevărat al cuvântului”, a declarat interpreta.

Se pare că Nicoleta Sulac îi calcă pe umele mamei sale, dar și a bunelului.

“E foarte talentată, are un auz muzical absolut perfect, studiază pianul la Liceul de muzică ,,Ciprian Porumbescu” și își dorește foarte mult să devină artistă mare, cunoscută, iubită de public, precum a fost și bunelul ei”, a menționat Doina Sulac.

Relația dintre cele două nu se rezumă doar la cea de mamă și fiică, pentru că ele sunt și foarte bune prietene.

“Noi ne completăm una pe cealaltă. Ea este mult mai realistă și pragmatică decât mine. Și dacă are un scop neapărat îl înfăptuiește. Ne înțelegem foarte bine și așa va fi mereu. Într-o zi am întrebat-o de ce își dorește să cânte? Iar ea mi-a raspuns printr-o întrebare: Păi, cine mami îți va cânta piesele tale? Ce să zic, m-a lăsat fără cuvinte. I-am promis că vara aceasta voi face cu ea câteva ore de canto, drept urmare avem de muncit, deocamadată. Cu siguranță, vom avea parte și de vacanță, dar puțin mai încolo, acum sunt ocupată”, a conchis interpreta, pentru unica.md.


Caniculă în Moldova. Mâine se vor înregistra +33 grade Celsius
Articolul anterior
Anatolie Taran: „Mărimea doi la sân – cea mai solicitată pentru implanturile mamare”
Articolul următor
Alte articole interesante