La doar cinci ani fiica Angelinei Jolie debutează în actorie!

Vievienne, fiica în vârstă de cinci ani a Angelinei Jolie, debutează acum în actorie cu rolul unei prinţese în pelicula Disney “Maleficient”, în care mama ei joacă rolul unei vrăjitoare clevetitoare, care urmăreşte să pună capăt vieţii prinţesei Aurora. Cu toate că nu vor să-şi transforme copiii în actori, Angelina şi Brad îi lasă să aibă apariţii scurte în filmele în care joacă.

separator
angelina-vivienne

“Maleficient” reprezintă o continuare a poveştii din “The Sleeping Beauty”, filmul avându-o în prim plan pe vrăjitoarea care a fermecat-o pe Prinţesa Aurora. Pelicula tocmai a lansat primul trailer şi va avea premiera în cinematografele din toată lumea pe 30 mai.

vivienne2

Elle Fanning o joacă pe Printesa Aurie în anii de adolescenţă, în vreme ce Vivienne Pitt este Aurora în anii copilăriei. Atât Angelina cât şi Brad Pitt au declarat că nu doresc ca cei şase copii ai lor să le calce pe urme, însă se pare că îi lasă pe aceştia să aibă apariţii scurte alături de ei în filme.

angelina-jolie-copii Angelina-Jolie-si-Brad-Pitt-au-urmarit-musicalul-Wicked-alaturi-de-copiii-lor brad_pitt_angelina_jolie_26abe44339 angelina_brad
angelina-jolie-brad-pitt-copii-pax-maddox-zahara-shiloh-vivienne-knox-2011angelina-jolie-brad-pitt-sase-copii-casatori-hepta-copy

 

alte Articole interesante