Maria Marian: “Cristi are 1 an şi 9 luni şi tot alăptez. Poate ar fi cazul să încetez, dar încă nu mă lasă sufletul”

După două luni de la naştere Maria Marian a revenit pe micile ecrane, dar acest lucru nu a împiedicat-o să-şi alăpteze exclusiv la sân pruncul timp de şase luni.

separator
12006084_1177918378902585_6474141894793626456_n

Prezentatoarea Tv a povestit într-un interviu realizat de Mămica Alăptează că micuţul i-a fost alături mereu, în culise, chiar în timpul emisiilor Tv: „Prin ambiție am reuşit să-i ofer lui Cristian cel mai bun start în viață: laptele matern. Am alăptat întotdeauna la cerere, fără să am un regim prestabilit. Alăptarea este cel mai frumos lucru pentru o mamă!”

IMG_3470

Ca orice mămică la început de cale, Maria Marian a întâmpinat dificultăți în procesul de stabilizare a lactației.

Sâni angorjați, duri, febră, canale blocate și iar dureri. Dar, pot să vă spun un lucru. Niciodată nu am ales să-mi storc sânii după fiecare masă a copilului ca să am ” mai mult lapte”, nu am consumat nuci cu miere ca să am „lapte gras”. Ce am făcut a fost să-mi pun copilul cât mai des la sân, începând cu prima oră de viață a bebeluşului şi m-am odihnit mult, mult.”, a povestit prezentatoarea.

Şi chiar dacă Cristian, fiul Mariei Marian, are 1 an şi 9 luni, prezentatoarea Tv continua să-l alăpteze la sân.
Cristi are 1 an şi 9 luni şi tot alăptez. Poate ar fi cazul să încetez, dar încă nu mă lasă sufletul”, a scris Maria Marian pe pagina ei de facebook.

col

 

Sursa: www.mamicaalapteaza.md

Video! Ultima dorință a lui Mihai Volontir!
Articolul anterior
Pe ultima sută de metri fetele din Slăbește Sănătos și-au făcut o schimbare de look! Toate arată bestial
Articolul următor
Alte articole interesante