Pavel Volea: Cu fiica e altfel. De parcă ți-ai cumpăra un nou model de iphone și ți-e frică să nu-l scapi jos

Cel mai măreț lucru care mi s-a întâmplat în acest an este nașterea fetiței mele. Anul trecut, vă povesteam despre Robert. Atunci eram tată. Acum sunt tati, tăticu`!

separator
gdfgrt

Sincer, odată cu venirea pe lume a celui de-al doilea copil, am devenit mult mai responsabil. Întotdeauna am fost un bărbat ”aprins”. Mă luam la harță de la orice: fie că se uita cineva urât la mine sau îmi spunea o vorbă ne la locul ei. Acum, e altfel. Am copii acasă.

Cu Robert e mult mai simplu. A căzut jos, îl ridic, prelucrăm rana cu un pic de noroi și mergem mai departe. Cu fiica e altfel. De parcă ți-ai cumpăra un nou model de iphone și ți-e frică să nu-l scapi jos. Îi schimbi în fiecare lună husa, îl verifici, la fiecare pas, nu cumva să se descarce. Feciorul e modelul de anul trecut al telefonului iubit.

hfyty

Cu fiica mă simt și în pielea unui tată, dar și în pielea unei bunicuțe. Acționez ca un tată, dar îmi faci griji ca o bunică.

Odată cu nașterea Sofiei am început să văd cu alți ochi chiar și acest apartament. Îmi pare că totul în jur este un pericol. Colțurile la masă sunt prea ascuțite, podeaua e prea lunecoasă, cuțitele sunt prea tăioase. Mă gândesc, cum am supraviețuit până acum în astfel de condiții.

Deja am început să fiu gelos pe toți băiețeii care-i fac curte Sofiei

Cine a zis că misiunea de a fi părinte este una ușoară.

Gata, fiecare week-end suntem la vilă pentru că cei mici trebuie să stea la aer curat. Nu mai sunt Pavel Volea cel cu Porche…sunt șofer de microbuz, în alt vehicul nu încăpem. Îmi vine să strig celor din spate: ”Nu pornesc până nu se completează toate scaunele…cu copii„.

De la 10 dimineața încep să încarc hainele și milioane de jucării, suzete, pachete de scutece în portbagaj.

La 18, în sfârșit, suntem gata de îmbarcare. În fiecare sâmbătă slăbesc cu câte 2 kg.

hfyt

Care sex?

Având doi copii uiți de sex. Te bucuri dacă ai un minut liber ca să-i dai un sărut pe furiș soției.

Noi suntem o familie de hippy. Decupăm floricele din draperiile din casă, desenăm ecranul televizorului cu markerul.

tyty

Emoții mari! O interpretă de la noi a devenit mămică din nou, în ajunul Revelionului

Moș Crăciun a venit cu un dar emoționant pentru familia Laurei Vetty. Interpreta a născut astăzi, 30 decembrie, o fetiță sănătoasă. Laura Vetty, în vârstă de 30 de ani, a devenit mămică pentru a doua oară, iar vestea minunată a fost împărtășită acum câteva ore.

Laura Vetty este o blonda focoasa care atrage toate privirile, dar cum  arata aceasta la 15 ani? Vezi imagini exclusive cu interpreta din copilarie  si adolescenta - FOTO

,,30.12.2022. Welcome perfection 🥰”, a menționat vedeta într-o postare pe pagina sa de facebook unde a publicat prima imagine cu micuța. Laura Vetty mai are o fetiță în vârstă de 9 ani, pe nume Maia.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Moldoveanca Laura Vetty este cunoscută ca fiind vocea din hiturile lui Dan Bălan, Chica Bomb și Justify sex. Laura s-a lansat în muzică la vârsta de 17 ani cu piesa Change Your Life, ea avand în repertoriu mai multe piese proprii și videoclipuri.

Laura Vetty - sedinta foto curajoasa in ultimul trimestru de sarcina! Vezi  cum a pozat interpreta si ce tinute a imbracat - FOTO

Felicitări părinților și creștere ușoară!

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară!

Pepe va fi tată pentru a treia oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni.

Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

Anișoara Loghin și-a încreștinat fiul Poze cu micuțul Raul

Astăzi, jurnalista Anișoara Login a publicat o fotografie de cuplu, dar și una de la creștinarea lui Raul, care a împlinit 4 luni:

„Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar.

Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!

P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”. 

Incredibil! Ce a îmbrăcat Vera Brejneva la petrecerea corporativă!
Articolul anterior
Andreea Marin: Gata! Așa nu se mai poate!
Articolul următor