Sarcina Elenei Băsescu, în pericol! Iată la ce riscuri se expune fiica președintelui

Elena Băsescu a devenit mamică în urmă cu 10 luni, iar acum este din nou însărcinată. Nici tatal ei, Traian Băsescu, nu a știut acest lucru. Potrivit medicilor, fiica Președintelui României ar putea avea probleme cu cea de-a doua sarcină pentru că prima data a născut prin cezariană, iar incizia de atunci nu a avut timp suficient să se vindece complet.

separator
elena-traian-basescu

Cicatricea care se formează după incizia de cezariană este slab rezistentă. Este bine că o femeie să nu rămână însărcinată timp de un an de la o astfel de intervenție pentru că incizia să se poată reface complet. Așadar, în trimestrul al treilea de sarcină există riscul unei rupturi uterine și cred că va naște mai devreme, în săptămâna 37. Va fi o sarcină foarte atent monitorizată, mai mult decât precedenta, tocmai pentru că există aceste riscuri „,a explicat pentru wowbiz.ro medicul primar de obstetrică și ginecologie Laura Leonte.

Elena Basescu a întâmpinat probleme și la prima sarcină. Ea a născut-o pe Sofia Anais cu 3 săptămâni înainte de termen. Se pare că mămica a avut probleme, pe timpul sarcinii, cu coagularea sângelui. După ce s-a confruntat cu o hemoragie alarmantă, Elena Basescu a fost dusă de urgență la spital, iar medicii au decis atunci că e momentul să îi facă operația de cezariană, deși sarcina nu ajunsese la termen.

7 săruturi inspirate din Kama Sutra
Articolul anterior
Poze noi cu cel mai urât model din lume! Apare nud pe coperta unei reviste
Articolul următor
Alte articole interesante