Sarcina Elenei Băsescu, în pericol! Iată la ce riscuri se expune fiica președintelui

Elena Băsescu a devenit mamică în urmă cu 10 luni, iar acum este din nou însărcinată. Nici tatal ei, Traian Băsescu, nu a știut acest lucru. Potrivit medicilor, fiica Președintelui României ar putea avea probleme cu cea de-a doua sarcină pentru că prima data a născut prin cezariană, iar incizia de atunci nu a avut timp suficient să se vindece complet.

separator
elena-traian-basescu

Cicatricea care se formează după incizia de cezariană este slab rezistentă. Este bine că o femeie să nu rămână însărcinată timp de un an de la o astfel de intervenție pentru că incizia să se poată reface complet. Așadar, în trimestrul al treilea de sarcină există riscul unei rupturi uterine și cred că va naște mai devreme, în săptămâna 37. Va fi o sarcină foarte atent monitorizată, mai mult decât precedenta, tocmai pentru că există aceste riscuri „,a explicat pentru wowbiz.ro medicul primar de obstetrică și ginecologie Laura Leonte.

Elena Basescu a întâmpinat probleme și la prima sarcină. Ea a născut-o pe Sofia Anais cu 3 săptămâni înainte de termen. Se pare că mămica a avut probleme, pe timpul sarcinii, cu coagularea sângelui. După ce s-a confruntat cu o hemoragie alarmantă, Elena Basescu a fost dusă de urgență la spital, iar medicii au decis atunci că e momentul să îi facă operația de cezariană, deși sarcina nu ajunsese la termen.

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară!

Pepe va fi tată pentru a treia oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni.

Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

Anișoara Loghin și-a încreștinat fiul Poze cu micuțul Raul

Astăzi, jurnalista Anișoara Login a publicat o fotografie de cuplu, dar și una de la creștinarea lui Raul, care a împlinit 4 luni:

„Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar.

Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!

P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”. 

Ionela Covali, în curând, va deveni mamă! Primele imagini cu graviduţa

Au ascuns noutatea de ochii lumii, pentru că fericirea iubeşte liniştea. În premieră, facem anunţul. Interpreta Ionela Covali va aduce pe lume un bebeluş. Cine se ascunde în burtică şi când va veni pe lume, vom afla din acest reportaj.

Cert este că interpreta, ajutată de mamă, deja şi-a făcut bagajul pentru maternitate, în care a inclus produse din gama URIAGE pentru bebeluşi. Ionela are toată încrederea în aceste produse pentru că sunt testate dermatologic, sunt non-alergice, fără parabeni şi sunt realizate pe bază de apă termală extrasă din inima Alpilor francezi.

7 săruturi inspirate din Kama Sutra
Articolul anterior
Poze noi cu cel mai urât model din lume! Apare nud pe coperta unei reviste
Articolul următor