Stela Popa a adunat vedetele într-o singură carte-poveste „Îngerii Mării”

În Ajun de Crăciun, prezentatoarea Tv, Stela Popa va lansa la Editura Cartier “Cartea – poveste „Îngerii Mării”. Aceasta va fi însoţită şi de un CD video-audio cu zece vedete-mămici care citesc povestea: Tanti Ludmila, Sanda Diviricean, Natalia Barbu, Aura, Margareta Pîntea, Nata Albot, Oxana Gîțu, Victoria Munteanu, Valentina Butnaru și Valentina Vidrașcu.

separator
12342965_10207052713129068_181592378_o

“În mașina, când Dănuț mă însoțește, ascultăm numai CD-uri pentru el. De aici și ideea unui CD care va fi distribuit la lansare alături de carte. Copilului meu îi place să asculte CD-uri cu povești, diferite cântecele și atunci m-am gândit: „Poate că sunt mămici și tătici cu pici care vor nu numai să vadă vedetele care citesc povestea, dar să le și asculte”.

12318489_10207052707128918_1310014500_o

Tânăra mămică deţine o colecţie întreagă de poveşti pe care i le citeşte fiului ei Dan-Andrei, care este şi cel mai mare critic al său.

“Fiul meu e cel care mă ajută. Mă ajută în sensul că, atunci când i le citesc, îmi dau imediat seama cât de inspirată am fost. Le vom scoate pe cele mai bune dintre cele bune, dar pe rând, în câte o carte. Astfel ca mesajele acestor lecturi să fie fructificate la maxim de părinți și pici.”, ne-a declarat Stela Popa.

12333855_10207052718089192_608318462_o

Prezentatoarea Tv ne-a mărturisit că atunci când a scris aceste poveşti, a revenit în copilărie.
“Starea de bine și fericirea pe care am simțit-o în copilăria mea am încercat să o transmit și picilor din zilele noastre. Da, poveștile mele au un mesaj, o învățătură, dar dincolo de asta, încerc să le fac să fie și pe gustul copiilor. Sper ca prima carte-poveste „Îngerii Mării”, care este dedicată tuturor copiilor pierduți în exod, să placă micuților și nu numai. Este adevărat, este pentru copiii ceva mai măricei, dar, judecând după exemplul copilului meu, sper să placă și celor mai mititei. Le va atrage privirile ilustratoarea Stela Popa Damaschin. Ea are această misiune deloc ușoară. În curând vom anunța și data lansării, așa că vă așteptăm cu mare drag în librăriile Cartier pentru un cadou perfect de sărbători pentru pitici.”

12305530_10207052687448426_1436393848_n

Titlul cărţii – „Îngerii Mării” poartă sentimentul de durere al tragediilor prin care trec copiii nevinovați din zilele noastre.

“Copii care se transformă în îngeri. Și personajele mele ajung într-un final a fi îngeri. Deci, nu-i mint pe copii, ci le spune oarecum adevărul printr-un alt fel de a spune – prin poveste. Cartea-poveste „Îngerii Mării” este dedicată tuturor copiilor, nu numai fiului meu. Ceea ce mi-ar plăcea, ar fi să tragă niște învățăminte din mesajul poveștii pe care o prezentăm acolo. Cum îmi spunea și Tanti Ludmila, care va fi prezentă la lansare, „povestea are un subtext modern, că abordează o problemă existentă pentru tot mapamondul, una care ne doare și ne privește pe noi toți. Ceea ce este important, este ca micuții să înțeleagă că balaurul cu trei capete din Îngerii Mării este războiul și că este cel mai mare rău posibil care poate exista. Dacă un copil va înțelege asta din fragedă copilărie, nu va ajunge niciodată să participe sau să inițieze acest dezastru”.

12318443_10207052704288847_1533106227_o

Emoții mari! O interpretă de la noi a devenit mămică din nou, în ajunul Revelionului

Moș Crăciun a venit cu un dar emoționant pentru familia Laurei Vetty. Interpreta a născut astăzi, 30 decembrie, o fetiță sănătoasă. Laura Vetty, în vârstă de 30 de ani, a devenit mămică pentru a doua oară, iar vestea minunată a fost împărtășită acum câteva ore.

Laura Vetty este o blonda focoasa care atrage toate privirile, dar cum  arata aceasta la 15 ani? Vezi imagini exclusive cu interpreta din copilarie  si adolescenta - FOTO

,,30.12.2022. Welcome perfection 🥰”, a menționat vedeta într-o postare pe pagina sa de facebook unde a publicat prima imagine cu micuța. Laura Vetty mai are o fetiță în vârstă de 9 ani, pe nume Maia.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Moldoveanca Laura Vetty este cunoscută ca fiind vocea din hiturile lui Dan Bălan, Chica Bomb și Justify sex. Laura s-a lansat în muzică la vârsta de 17 ani cu piesa Change Your Life, ea avand în repertoriu mai multe piese proprii și videoclipuri.

Laura Vetty - sedinta foto curajoasa in ultimul trimestru de sarcina! Vezi  cum a pozat interpreta si ce tinute a imbracat - FOTO

Felicitări părinților și creștere ușoară!

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară!

Pepe va fi tată pentru a treia oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni.

Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

Anișoara Loghin și-a încreștinat fiul Poze cu micuțul Raul

Astăzi, jurnalista Anișoara Login a publicat o fotografie de cuplu, dar și una de la creștinarea lui Raul, care a împlinit 4 luni:

„Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar.

Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!

P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”. 

Cearcăne și linii vineții sub ochi? 3 remedii
Articolul anterior
Primul târg de pălării la Chișinău!
Articolul următor