Valerii Meladze şi-a pierdut un fiu

Cu câteva zile în urmă, s-a aflat pentru prima dată despre tragedia interpretului Valerii Meladze. Fosta soţie, Irina, a vorbit într-un interviu despre fiul pe care l-a pierdut cu mulţi ani în urmă, scrie paparazzi.ru

separator
1400831509

Cu un an înainte de a se naşte fiica lor Inga, în 1990, Irina a născut un băieţel. Din păcate, după 10 zile micuţul a decedat în spital. În tot acest timp, Irina s-a aflat lângă fiul ei în agonie pentru a-şi salva copilul. Valerii Meladze a venit doar când a decedat copilul. După trei luni de la acest eveniment tragic, Irina a rămas din nou însărcinată, iar în 1991 a adus-o pe lume pe Inga. Irina şi Valerii au format o familie timp de 25 de ani şi au împreună 3 fete.

1404714057

În 2015, Valerii şi Irina au divorţat, deşi se ştia că interpretul trăieşte un roman de dragoste cu Albina Djanabaeva. Mai mult ca atât, Albina i-a născut un fiu lui Valerii în 2004, Constantin, iar în 2014 a venit pe lume Luca.

1404714119

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară!

Pepe va fi tată pentru a treia oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni.

Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

Anișoara Loghin și-a încreștinat fiul Poze cu micuțul Raul

Astăzi, jurnalista Anișoara Login a publicat o fotografie de cuplu, dar și una de la creștinarea lui Raul, care a împlinit 4 luni:

„Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar.

Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!

P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”. 

Ionela Covali, în curând, va deveni mamă! Primele imagini cu graviduţa

Au ascuns noutatea de ochii lumii, pentru că fericirea iubeşte liniştea. În premieră, facem anunţul. Interpreta Ionela Covali va aduce pe lume un bebeluş. Cine se ascunde în burtică şi când va veni pe lume, vom afla din acest reportaj.

Cert este că interpreta, ajutată de mamă, deja şi-a făcut bagajul pentru maternitate, în care a inclus produse din gama URIAGE pentru bebeluşi. Ionela are toată încrederea în aceste produse pentru că sunt testate dermatologic, sunt non-alergice, fără parabeni şi sunt realizate pe bază de apă termală extrasă din inima Alpilor francezi.

Varza murată elimină substanţele cancerigene
Articolul anterior
Natalia Podolskaya şi-a arătat fiul
Articolul următor