Vitamine speciale pentru copii speciali!

Corpul uman nu poate funcționa fără vitamine și minerale. Cu atât mai mult, un organism aflat în creștere, adică în dezvoltarea tuturor sistemelor vitale, cum este cel al copiilor, are nevoie de întreaga gamă de vitamine și minerale.

separator

Fără dozele zilnice necesare apar carențe, care se manifestă prin diverse simptome neplăcute, de la oboseală și somnolență, la lipsa poftei de mâncare, probleme digestive, afecțiuni cutanate și imunitate scăzută.

Pentru a ține la distanță oricare din problemele proceselor de creștere și dezvoltare a copiilor, specialiștii francezi au creat o gamă completă de suplimente alimentare naturale.

Acestea suplinesc vitaminele ce lipsesc în organism și oferă o doză zilnică de sănătate micuților, chiar din primul an de viață. În plus, siropurile au un gust plăcut și sunt acceptate chiar și de către cei mai îndărătnici copii.

De exemplu, 5 ml de Special Kid Multivitamines cu lăptișor de matcă asigură doză zilnică de vitamine din grupul B, C și PP, astfel încât micuțul să nu obosească fără temei, să aibă un sistem nervos și imunitar sănătos. În plus, lăptișorul de matcă oferă organismului vitaminele A și E, dar și minerale precum cupru, fier și fosfor.

Siropul Special Kid Vision are grijă de sănătatea ochilor, având proprietăți antioxidante. Suplimentul este indicat copiilor pentru îmbunătățirea acuității vizuale, pentru evitarea sau stoparea miopiei, tratarea sindromului de ochi uscat, dar și atunci când ochii obosesc repede, iar vederea devine neclară. Doză zilnică recomandată este de 10 ml pe zi, pentru copiii de până la 5 ani, și de 20 de ml pentru cei mai mari.

Un alt sirop din gama specială franceză asigură copiilor o dezvoltare armonioasă a sistemului osos. Este vorba despre Special Kid Calciu, Magneziu, Zinc și vitamina D, care se administrează pentru înlăturarea carențelor și evitarea problemelor grave de sănătate, cum sunt rahitismul, osteoporoza, bolile cardiovasculare sau dezvoltarea deficitară a oaselor.

Suplimentele alimentare Special Kid sunt recomandate, în mod special, copiilor mici, contribuind la dezvoltarea normală cognitivă a acestora. Potrivit specialiștilor, copiii care au, constant, un nivel echilibrat de vitamina D în sânge prezintă un risc mai mic de a suferi, în viitor, de hipertensiune arterială, boli cardiovasculare, astm, depresie sau cancer de sân, față de cei care suferă de fluctuații sau carențe de vitamină.

Suplimentele alimentare Special Kid pot fi comandate online pe farmacie.md. De asemenea, pot fi găsite în rețeaua de farmacii Elody.

Cel puțin 3 minivacanțe pentru bugetari, în 2019. Iată când se va întâmpla
Articolul anterior
Un individ a atacat doi copii din Capitală, cu cuțitul, după care i-a jefuit
Articolul următor
Alte articole interesante