13 idei pentru o primăvară de milioane

Mult așteptatul sezon e pe val! Acum ai timp să-ți planifici primăvara oră cu oră, minut cu minut. Chiar dacă ești pe tocuri, tot alergi toată ziua. Oprește-te și ia o gură de aer. Iată de ce:

separator

– vine 8 martie și tu chiar meriți un cadou.
– ideile de mai jos sunt atât de diferite, încât e imposibil să nu-ți placă cel puțin una.
– ai reduceri la toate și e chiar păcat să le pierzi. Unele valabile doar în martie, apropo.

Ai deschis calendarul? Perfect. Acum, hai notează-ți ce să NU faci. Da, ai văzut bine:

Să nu mai faci curat luna aceasta. Nici în casă, nici în mașină, nici la birou, nici măcar în scara blocului. O pot face în locul tău albinuțele de la iCleanOut. Ai 10% reducere la toate serviciile de curățenie

Să nu mai calci haine și rufe. Și aici îți vine în ajutor iCleanOut. De data asta, cu 20% reducere. Nu-i nevoie să mergi undeva, nici măcar să ieși din casă. Vin albinuțele de la iCleanOut să ia hainele și rufele așa cum le-ai scos de pe frânghie, șifonate și dezordonate. Iar înapoi le primești călcate și aranjate, gata de pus în dulap.

Să nu mai gătești din obligație. Acum chiar vei găti de plăcere. Poate nu visezi la ea noaptea, dar cu siguranță îți va prinde bine în bucătărie: despre cratița antiaderentă de la BergHOFF vorbim. Sunt 3 cratițe, de fapt, concepute ca să-ți fie mai simplu să gătești și să gătești cu plăcere. Pe care o alegi? Mare (26 cm), mică (20 cm), medie (24 cm) sau toate 3 – tu decizi. Ai 25% reducere la toate.

Notat? Acum ia markerul roșu și bifează zilele în care te vei face frumoasă. Ai proceduri pe toată săptămâna:

Luni: ai procedură de înreptare a părului cu proteine de mătase SILIS SILK de la Framesi, în salon Olsi. Efect de lungă durată și 50% reducere din preț.

Marți: dacă ești studentă, ai 30% reducere în salonul Olsi – de la machiaj și frizuri până la peste 12 tipuri de masaj.

Miercuri: te programezi la cea mai inofensivă procedură de slăbit cu Presoterapie, la doar 99 lei, în salon DEIA. Apropo, știai că presoterapia se consideră de 800 de ori mai eficienta decât masajul?

Joi: începi să ai mai multă grijă de tine și să te alimentezi sănătos, cu verdețuri și legume crescute ecologic chiar la noi în Moldova. Ai 10% reducere din preț. Apropo, EcoSalad îți asigură și livrarea.

Vineri: savurezi o cafea aromată în timp ce maiștrii de la AmbAvita îți fac manichiura. Ai și aici reducere – 15%.

Sâmbătă: alegi procedura de epilare care îți place ție, cu reudcere, la EpilBar.

Duminică: îți pregătești o baie cu sare marina de la Relaxa Aromatherapy, cu 10% reducere.

După o săptămână de înfrumusețare, e timpul să petreci timpul cum știi tu mai frumos în oraș. Ai chef de ceva deosebit? Alege de aici:

Bucătăria japoneză, cu 10% reducere în restaurantul Jeraffe

Delicii din lumea exotică a Asiei Mijlocii, cu 10% reducere în restaurantul Caravan

Degustare de vinuri în restaurantul care adună vinuri de la 26 vinării locale. Ai 15% la tot meniul reustarantului Wine Gogh

Felicitări, tocmai ți-ai planificat o primăvară de neuitat. Acum, fii gata de marea surpriză: NU trebuie să alegi din aceste reduceri. Le poți avea pe toate-odată, chiar din telefonul tău mobil cu număr Moldcell. N-ai nevoie de carduri de reduceri, vouchere sau coduri. Ai intrat pe link, ai activat reducerea și… mergi liniștită să te faci frumoasă, să te relaxezi și să te distrezi.

O primăvară de milioane să ai. Iar dacă ți-a plăcut planul prezentat, intră pe www.mclub.md să vezi ce opțiuni interesante mai poți avea!

RTEC anunță că șoferii de troleibuze vor fi supuși unor verificări mai riguroase

Regia Transport Electric Chișinău informează că a intensificat verificările pentru șoferii de troleibuze.

doc) Primăria Municipiului Chișinău anunţă: O călătorie cu autobuzul şi  troleibuzul va costa 6 lei din 1 iulie

Instituția a publicat pe Facebook unele dintre măsurile care urmează a fi implementate pentru sporirea siguranței în trafic, transmite diez.md.

Reprezentanții Regiei Transport Electric Chișinău își propun realizarea următoarelor acțiuni:
1. Verificarea stării fizice și psihologice a conducătorilor de troleibuze;

2.  Șoferii trebuie să fie într-o stare bună de sănătate, care nu ar putea afecta capacitatea lor de a conduce în siguranță;
3. Verificarea fișelor conducătorilor și a tuturor incidentelor sau plângerilor în care au fost implicați;
4. Verificarea participării regulate la instruirile obligatorii privind respectarea regulamentului circulației rutiere;
5. Verificarea respectării cu strictețe a obligațiunilor funcționale.

Regia Transport Electric Chișinău menționează că în urma verificărilor vor fi întreprinse toate măsurile necesare, de la sancțiuni disciplinare sau financiare până la eliberări din funcție.

Operatorul municipal care gestionează transportul public precizează că este important ca șoferii să respecte legile și regulamentele de circulație și să fie supuși verificărilor de siguranță pentru a se asigura că pasagerii și participanții la trafic nu sunt supuși pericolelor.

Amintim că ieri, 24 martie, în capitală s-a produs un accident în care a fost implicat transportul public. În jurul orei 15.30, o minoră cu vârsta de aproximativ 12 ani a decedat după ce a fost lovită de un troleibuz.

Un polițist de frontieră s-a stins la doar 45 de ani. Trei copii au rămas fără tată

Ofițerul superior al Secției auto din cadrul Direcției regionale Centru, Grigore Ceban, s-a stins din viață. Colegii îndurerați au transmis un mesaj de condoleanțe.

400 de lumanari, aprinse in fata Teatrului National Timisoara. Ce  simbolizeaza? – Opinia Timisoarei

„Cu profundă tristețe și durere anunțăm despre moartea subită a colegului nostru, comisar principal Grigore ceban. La doar 45 de ani, din cauza unei probleme de sănătate, polițistul de frontieră s-a stins din viață, lăsând în urmă soția îndurerată, trei copii și mulți prieteni”, menționează Poliția de Frontieră.

Ultima sa funcție în Poliția de Frontieră era de ofițer superior al Secției auto din cadrul Direcției regionale Centru. A avut un parcurs profesional desăvârșit, fiind un extraordinar specialist și un coleg de încredere. În aceste clipe de grea încercare, suntem alături de familia îndoliată. Sincere condoleanțe, Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, se arată în mesaj.

Condoleanțe familiei îndurerate!

Maia Sandu a plantat copaci în Găgăuzia

Președinta Maia Sandu a marcat Ora Pământului plantând copaci în satul Avdarma din UTA Găgăuzia, împreună cu colegii de la Președinție, un grup de studenți de la Universitatea din Comrat și oameni din localitate. Au fost sădiți peste 5000 puieți de frasin, paltin și mălin, care vor crea o perdea forestieră de protecție a câmpurilor agricole.

„Împădurirea țării este o prioritate pentru noi pentru următorii ani. Schimbările climatice reprezintă o problemă majoră la nivel global, iar fiecare dintre noi poate contribui la îmbunătățirea calității mediului înconjurător prin gesturi simple, dar importante”, a spus șefa statului. 

Președinta Maia Sandu a menționat că azi seara, în intervalul 20.30-21.30, clădirile guvernamentale vor deconecta energia electrică pentru a se alătura mișcării globale Ora Pământului. „Vrem astfel să sensibilizăm societatea cu privire la impactul negativ al emisiilor de CO2. Împreună putem reduce aceste daune, utilizând econom și cu chibzuință resursele energetice, dar și prin creșterea suprafețelor de păduri care să ne asigure un mediu mai sănătos”, a precizat șefa statului.

Cele mai bune metode care îți ajută părul să crească
Articolul anterior
Cele mai puternice alimente care ard grăsimile
Articolul următor