15 Ani de Succes: O Aniversare Plină de Generozitate și Distracție pentru Compania Zbor.md

Într-o seară strălucitoare, sub semnul realizărilor remarcabile, compania de bilete de avion Zbor.md și-a sărbătorit cea de-a 15-a aniversare cu fast și multă distracție.

Evenimentul, care a avut loc recent, a adus împreună parteneri de afaceri de încredere și pasageri fideli care au făcut posibilă această călătorie impresionantă. Cea mai așteptată atracție a serii a fost tombola oferită de către compania aeriană FLYONE, care a oferit 6 bilete de avion tur-retur către destinații de vis precum Dublin, Barcelona și Dubai. În plus, compania Turkish Airlines și-a adăugat contribuția oferind două bilete tur-retur, iar Zbor.md a completat această ofertă cu încă două bilete către Armenia.

 Petrecerea a fost condimentată cu un concert live, marca Satoshi și echipa Nova-Event, care a întreținut atmosfera cu muzică plină de energie și emoție. O varietate de mâncăruri alese și dulciuri exclusive au fost servite pentru a satisface cele mai pretențioase gusturi ale oaspeților. De asemenea, spumantul și vinurile fine Apriori au fost oferite într-un gest de rafinament. Beermaster Brewery a completat paleta de băuturi alese, asigurându-se că toți invitații se pot bucura de o selecție diversificată de băuturi răcoritoare. Această aniversare spectaculoasă a fost un moment de recunoștință a agenției de călătorii Zbor.md, care și-a adus aportul în explorarea și conectarea lumii pentru mii de călători în ultimii 15 ani. Prin generozitatea și devotamentul lor continuu, au reușit să creeze amintiri neprețuite pentru pasagerii lor și să consolideze parteneriatele cheie în industria aeriană. Cu ochii în viitor și inimile pline de pasiune pentru călătorie, Zbor.md  promite să continue să ofere servicii de înaltă calitate și experiențe memorabile pentru toți cei care își doresc să exploreze lumea. Anii ce vor urma se anunță la fel de promițători și plini de aventuri în zbor cu Zbor.md

Zbor.md oferă servicii personalizate și suport 24/7, astfel încât să îți transforme călătoria într-o experiență confortabilă și sigură. Ne găsești și pe platformele de socializare: Facebook, Instagram, Telegram, TikTok.

De asemenea, ne poți contacta prin telefon, Whatsapp și Viber la numărul +37378844111.

18 elevi de clasa a III-a și un profesor au ajuns la spital după un experiment eșuat la o lecție

18 elevi și un profesor de la o școală primară din Tennessee, SUA, au ajuns la spital după un experiment științific eșuat, scrie stirileprotv.ro.

Elevii de clasa a treia făceau experimente științifice și mai mulți au spus că au început să se simtă rău după un experiment cu gheață carbonică.

Copiii au acuzat stări de greață și au mers la asistenta medicală a școlii, care a alertat imediat conducerea instituției de învățământ.

Elevii au fost transportați la spitalele din zonă, iar după câteva ore au ajuns în siguranță la părinți.

Gheața carbonică este dioxid de carbon în formă solidă și este periculoasă dacă se topește și este inhalată într-un spațiu care nu este aerisit.

Eveniment copleșitor la 2.000 km. de casă! O promoție de moldoveni și-au invitat prima învățătoare și foștii profesori la o întâlnire cu absolvenții, în Italia

Un eveniment copleșitor a avut loc, zilele acestea, într-un oraș din Italia, acolo unde o promoție de moldoveni au organizat o întâlnire cu absolvenții la care și-au invitat foștii profesori, care în prezent muncesc în această țară. Mai mult, în aceeași țară e stabilită și prima lor învățătoare, care a fost și ea invitată la această întâlnire cu absolvenții. Evenimentul a avut loc într-un restaurant din regiunea Padova.

Astfel, la peste 2.000 km. distanță de casă, promoția anului 1999 a Gimnaziului din satul Răciula, raionul Călărași, care peste ani s-au pomenit mai toți în străinătate, acolo unde s-au stabilit cu traiul sau muncesc, au decis, la cei 25 de ani de la absolvirea școlii, să organizeze o întâlnire cu absolvenții în Italia. Și asta pentru că foștii lor profesori, în număr mare, la fel locuiesc și muncesc acolo. În total, evenimentul a adunat circa 45 de persoane.

Mai mult, conaționalii noștri au reușit să o surprindă și să-i ureze ”La mulți ani” primei lor învățătoare, Ludmila Ciobanu.

Unii dintre cei prezenți au fost nevoiți să parcurcă sute de kilometri pentru a ajunge la eveniment. Una dintre fostele absolvente a venit, împreună cu familia, tocmai din Madrid, Spania, pentru a fi alături de foștii colegi în această zi.

”Emoții la maximum la unul dintre cele mai emoționante și frumoase evenimente organizate de noi, cei mai uniți colegi de clasă. La peste 2.000 Km distanță de casă, la peste 25 ani de la absolvirea școlii, am reușit să o surprindem și să-i urăm La Mulți Ani, Primei Învățătoare dnei Ludmila Ciobanu. Am depănat amintiri din anii copilăriei și adolescenței, ne-am amintit de fiecare coleg și am savurat amintirea anilor petrecuți împreună . Ne-am bucurat de prezența profesorilor care au reușit să ne fie alături și complici în acest frumos eveniment!

Scumpi Dascăli, ne închinăm în fața voastră și vă mulțumim pentru efortul depus , la temelia noastră se află și munca voastră! Mulțumim colegilor pentru urări și gânduri bune. Vă așteptăm cu drag în Italia!”, scrie Paulina Mutu, una dintre absolvente, pe pagina sa de Facebook.

Trebuie să menționăm faptul că, la întâlnirea cu absolvenții organizată în satul natal al acestora, la Gimnaziul din satul Răciula, acolo unde era așteptată această promoție, în data de 3 februarie curent, a fost prezent doar un fost coleg al acestora. Trist, dar acesta a stat singur la masa unde trebuiau să fie și foștii lui colegi, care s-au împrăștiați prin lume.

În clasa promoției anului 1999 a gimnaziului din satul Răciula au fost în jur de 30 de absolvenți.

Cea mai frumoasă tânără din Moldova a plecat la Miss World 2024, în India

Cea mai frumoasă fată din Moldova a plecat la concursul de frumusețe Miss World 2024, care va avea loc în India. Este vorba despre Diana Spotarenco, scrie SHOK.md.

Diana Spotarenco a publicat rețelele de socializare imagini înainte de plecarea de pe Aeroportul Internațional Chișinău.

„Cea mai interesantă călătorie din viața mea începe acum! Sunt atât de încântată. Hai Moldova!!! Pe curând, India”, a semnat Diana Spotarenco.

Diana Spotarenco a devenit cunoscută când a obținut titlul Miss Modova 2023.

ATENȚIE, șoferi! De mâine sunteți obligați să circulați cu lumina de întâmpinare pornită
Articolul anterior
În Moldova a fost lansată cea mai mare campanie de educație financiară
Articolul următor