4 motive importante pentru care merită să participi la Forumul pentru femei Selfmade WOMAN, organizat de KMB Moldova

Ești pregătită pentru un weekend activ, dar util și relaxant în același timp? KMB Moldova te invită la cel mai important eveniment pentru dezvoltarea personală din această iarnă!

separator

Forumul Selfmade Woman este locul în care vei întâlni femei faimoase, instruire și un mare izvor de inspirație pentru îndeplinirea dorințelor tale. Îți vei dori, mai mult ca sigur, să fii alături de organizatori la evenimentul Selfmade Woman.

Iată care sunt motivele:

1. Schimbare și dezvoltare – te-am intrigat? Forumul Selfmade Woman este dedicat femeilor care nu se tem de schimbare și sunt mereu în căutarea de sine și tind spre dezvoltarea personală.

2. Armonia în toate aspectele vieții este prioritatea Ta!

Programul „Selfmade Woman” conține elemente care abordează bazele vieții fiecărei femei: vom vorbi despre obiectivele, visurile și dorințele tale, despre valorificarea talentului, ascensiunea în carieră și afacerea ta și, bineînțeles, despre relațiile într-o familie, relația cu un bărbat și cu lumea din jurul tău.

3. Prețuiești relațiile utile și constructive, iar oamenii activi și talentați te inspiră!

Forumul Selfmade Woman este o platformă excelentă pentru networking. Aici veți găsi oameni care îți împărtășesc aceleași valori și idei, vei avea susținere și energie din partea participanților, mereu aceiași – cu priviri arzătoare și planuri mari.

4. Esti pregatită să dai viață obiectivelor ambițioase? Ai multe planuri, dar nu știi de unde să începi sau nu poți decide care este primul pas în relizarea obiectivelor tale? Forumul Selfmade Woman – este primul pas spre visul tău! Îți vine să crezi că dorințele tale sunt la un pas de a fi realizate?

Îți propunem să faci cunoștință cu speakerii evenimentului:

1. Lena Adamova – Doctor în drept, cronicar, blogger, lector, autor de articole privind psihologia relațiilor, psiholog practic, mediator, mamă iubitoare.

2. Dontu Alla – Director al companiei YOUBESC Creative Institute și producător de muzică, dedicată deplin pasiunii sale. Alla este, de asemenea, o minunată soție și mamă.

3. Irena Pocladova – Managerul lanțului de restaurante Oliva, un lider de succes al unei echipe numeroase, fiind în același timp o soție și o mamă iubitoare!

4. Alexei Chișlaru – Manager experimentat și consultant profesionist în domeniul managementului afacerilor. Tată a trei copii minunați, co-fondatorul Clubului Părinților Conștienți (Клуба Осознанных Отцов).

Detalii despre eveniment:

Data: 26 ianuarie 2019, de la 19:00 la 22:00. Înscrierea participanților începe la ora 18:30.

Locația: V-Continental, bulevardul Dmitrie Cantemir 5/4.

Înregistrează-te accesând link-ul următor: https://selfmadewoman.kmb.md/

Date de contact: telefon 067482067 (Marina); pagina de facebook  a evenimentului: Женский форум – Selfmade WOMAN

Primul rus proaspăt mobilizat care se predă ucrainenilor: „Nu ascultați de propagandiștii lui Putin”

Un soldat rus s-a predat forțelor ucrainene la doar câteva zile după ce a fost trimis pentru a lupta în cadrul mobilizării parțiale la nivel național a președintelui Vladimir Putin, anunță Newsweek UȘA.

Anton Gerascenko, consilier al ministrului ucrainean de interne, a postat marți pe canalul sau Telegram o înregistrare video în care apare un soldat rus care a fost mobilizat în urmă cu cinci zile din regiunea vestică Rostov, care se învecinează cu Ucraina.

El a spus că este primul caz de predare a unui soldat mobilizat în Ucraina de la decretul lui Putin din 21 septembrie.

„Soldații brigăzii 92 au capturat un ‘soldat mobilizat’ speriat și înghețat în pădurea de lângă Kupiansk [în estul Ucrainei]. El a dezertat din unitatea sa militară și a încercat să se întoarcă în Rusia, dar s-a rătăcit”, a scris Gerascenko.

În clip, bărbatul a spus că a fost recrutat în rândurile forțelor armate ruse în baza unui contract. De asemenea, el și-a îndemnat compatrioții ruși să nu asculte propagandistii și să nu participe la războiul lui Putin împotriva Ucrainei, subliniind numărul mare de victime de partea rusă.

Rusul a spus că a fost capturat de forțele ucrainene în a treia zi de serviciu și că l-a văzut doar o singură dată pe comandantul unității sale.

Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei a anunțat pe pagină să de Facebook că rușii sunt trimiși pe front fără o pregătire corespunzătoare.

Pervy Otdel, un grup juridic recent înființat de avocatul exilat pentru drepturile omului Ivan Pavlov, a informat, de asemenea, că trupele rusești mobilizate sunt trimise pe linia frontului fără a fi instruite sau fără a fi supuse unor controale de sănătate.

Grupul a publicat marți o înregistrare video cu un soldat mobilizat care spune că unitatea să a fost informată că va fi trimisă pe linia frontului fără pregătire.

„Bună ziua tuturor, va vorbește Regimentul 1 Blindat. Plecăm la Herson pe 29 septembrie. Așa că… Gândiți pentru voi înșivă. Faceți din asta ceea ce doriți. Fără antrenament la țintă, fără teorie – nimic”, a spus el.

Cu o zi mai devreme, postul de știri independent de limba rusă Mediazona a vorbit cu soția unui rezident mobilizat din Lipetsk, în vestul Rusiei, care a declarat că regimentul soțului ei a fost trimis „pe linia frontului” în Donbas după o zi de instrucție.

sursa

Explozie puternică în Rusia. Cel puţin 14 persoane au fost rănite

Cel puţin 14 persoane au fost rănite, miercuri, în urma unei explozii de muniţii în regiunea rusă Belgorod, situată în apropiere de frontiera cu Ucraina, a anunţat guvernatorul regiunii.

Foto cu caracter ilustrativ / Pixabay

„Din cauza unei erori umane, s-a produs o detonare de muniţii în districtul urban Valuiki. Sunt victime: 14 persoane cu răni de gravitate diferită”, a indicat Viaceslav Gladkov pe contul său de Telegram, relatează France Presse.

În prezent, la locul exploziei acţionează servicii operative, care investighează împrejurările producerii incidentului, a mai indicat el în aceeaşi postare.

Distanţa de la Valuiki până la graniţa cu Ucraina este de 15 km.

Rușii care așteaptă zile întregi la frontiera kazahă dorm în colibe din crengi și celofan

Bărbații fug cu zecile de mii din Rusia, de teama mobilizării lui Putin. Aceștia fac cozi kilometrice la vamele cu Finlanda, Kazahstan sau Georgia, unde așteaptă zile în șir să treacă frontiera, trăind asemeni refugiaților care în anii trecuți dădeau năvală în Europa. La punctul de trecere ”Teploe” de la granița ruso-kazahă, rușii și-au făcut colibe din celofan și crengi și se încălzesc și gătesc la focuri de tabără.

Presa internațională descrie scenele de la fața locului drept o catastrofă umanitară, iar pe rușii care fug de mobilizarea lui Putin – refugiați. În timp ce unii și-au făcut colibe, alții dorm sub cer deschis. Ei gătesc și se încălzesc la foc de tabără și sunt nevoiți să-și facă nevoile prin tufișurile din apropiere. 

Potrivit unor date preliminare, în ultima săptămână, din Rusia au fugit peste 200 de mii de oameni, dintre care majoritatea sunt bărbați care pot fi mobilizați și trimiși să moară în Ucraina. 

Săptămâna trecută, Putin a anunțat că a semnat un decret privind mobilizarea a 300 de mii de bărbați pentru a-i trimite să lupte în Ucraina. Presa însă scrie că ar fi vorba despre 1 milion de oameni prost echipați, nemotivați și nepregătiți. 

sursa: www.deschide.md

Supă grecească de pui cu lămâie! O rețetă care te încălzește în zielele răcoroase
Articolul anterior
La mulți ani, tuturor Tatianelor!
Articolul următor