A avut o sarcină extrauterină? Irina Rimes a dezvăluit adevărul

Irina Rimes a stat de vorbă cu corespondentul Pro TV Vitalie Cojocari, și el basarabean stabilit la București, despre viața de la Chișinău, despre cea mai recentă operație suferită și despre statutul său de vedetă.

separator
Recent, Irina, a avut parte de un eveniment nefericit, după ce a fost nevoită să se interneze de urgență într-un spital din România, chiar în preajma Revelionului 2020.

”A fost o problemă destul de gravă, care s-a rezolvat chirurgical. (…) Da, am spus că am avut o problemă ginecologică, n-am avut avort sau sarcină extrauterină sau orice fel de chestie legată de .. cancer. Sunt ok, sunt sănătoasă, dar, ca orice femeie, mai am și eu uneori probleme”, a spus ea în emisiunea ”Interviurile lui Vitalie”, difuzată exclusiv online pe www.stirileprotv.ro. Artista spune că, pe tot parcursul internării la spital, nu a fost nevoită să plătească nicio ”atenție” cadrelor medicale pentru a beneficia de îngrijiri, în ciuda percepției publice despre sistemul de sănătate din România, care, de cele mai multe ori, este una legată de corupție. Tot ce le-a dat Irina Rimes asistentelor și medicilor au fost … ”niște bomboane”.

”Eu n-am plătit, credeți-mă pe cuvânt. Să de aici Dumnezeu un fulger, să .. Nu am dat nicio atenție și n-am plătit nimănui nimic. În momentul în care am ieșit din spital, zic, ce trebuie să plătesc? Pentru că eu am asigurare medicală. Zic, ce trebuie să plătesc? Plătesc ceva? Zice, doamnă, nu trebuie să plătiți nimic, urgența în România este gratis pentru oricine, deci puteți pleca acasă liniștită. Am lăsat niște bomboane, pentru că mi-a lăsat mama niște bomboane mie și am lăsat câte o bombonică pentru fiecare asistentă care a avut grijă de mine. În rest .. n-am plătit nimic. Lumea poate se plânge pentru că are motive. Eu n-am motive să mă plâng, momentan.”

Deși pare o glumă, la începutul venirii sale în România, Irina Rimes a avut nevoie de ajutor ca să înțeleagă glumele românilor.

”Umorul moldovenesc cu umorul românesc, n-are nicio treabă. Și observ cel mai mult lucrul ăsta acum, când vine fratele meu din ce în ce mai des în România și iese cu prietenii mei, cu trupa mea, cu băieții mei și se înțeleg foarte bine în afară de glume.” – spunea ea, care explică acest lucru prin faptul că în Republica Moldova, unde a crescut, era popular umorul din .. Rusia.

Întrebată cum i se pare Chișinăul față de București, Irina Rimes a fost sinceră: ”Chișinăul e un pic comunist, așa, ca imagine. Chiar și oamenii sunt un pic comuniști, dar nu în sensul rău al cuvântului. Dar uneori în sensul rău al cuvântului.”

În opinia sa, moldovenii nu au încă suficient curaj să spună lucrurilor pe nume, așa cum se întâmplă în România.

Irina Rimes: ”Eu cred că oamenii de peste Prut încă sunt speriați să deschidă gura, să spună un adevăr. Aici nu, aici e diferit și aici am simțit-o …nici măcar venind aici, făcând cunoștință cu românii care au venit în Chișinău. Aici, oamenii sunt mult mai deschiși, mai rebeli. Asta cred că vine din sistem, așa a educat sistemul populația. Iar România a cam deschis ochii, probabil, după Revoluție încoace.”

Deși este foarte cunoscută în România, în special datorită participării în calitate de jurat la emisiunea ”Vocea României”, difuzată la Pro TV, Irina Rimes spune că merge cu trotineta prin București, călătorește cu metroul sau folosește cursele obișnuite aeriene fără să îi fie teamă că va fi asaltată de fani cu cereri de selfie-uri.

Secretul ei constă în imaginea pe care o abordează atunci când iese în public, mai exact .. își ascunde bretonul sub o căciulă sau o șapcă, astfel că… nimeni nu o mai recunoaște. Poți citi interviul integral pe www.stirileprotv.ro.

Percheziții în Chișinău. Doi polițiști și un intermediar au fost reținuți și plasați în izolatorul CNA

Doi inspectori de patrulare și un intermediar au fost reținuți cu puțin timp în urmă de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) într-un dosar de corupere pasivă. Aceștia sunt bănuiți de pretinderea și acceptarea remunerațiilor ilicite pentru a nu documenta un caz de conducere a mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică și fără permis.

Astăzi, 14 aprilie curent, au fost efectuate percheziții la birourile de serviciu și în automobilele bănuiților, toți 3 fiind reținuți pentru 72 de ore și plasați în izolatorul CNA.

„Potrivit materialelor cauzei, cei doi polițiști, în timp ce se aflau în exercitarea funcției, ar fi stopat un cetățean străin în localitatea Anenii Noi la volanul unui mijloc de transport de model Dacia Duster. În urma verificării șoferului și a actelor automobilului s-a constatat că acesta nu deținea dreptul de a conduce autovehicule și s-ar fi aflat în stare de ebrietate alcoolică. Pentru a nu întocmi proces-verbal de documentare a infracțiunii, bănuiții ar fi pretins 60 de mii de lei – bani care ulterior au fost transmiși și primiți, printr-un intermediar, sub controlul CNA”, se arată în comunicatul emis de CNA.

Acțiunile au avut loc sub conducerea procesuală a procurorilor municipiului Chișinău. Orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

Trump oferă 10.000 de dolari anual fiecărui groenlandez pentru a „cumpăra” insula

Președintele american Donald Trump a propus o ofertă financiară de 10.000 de dolari anual pentru fiecare locuitor al Groenlandei, în încercarea de a-i convinge să devină parte a Statelor Unite, scrie evz.ro.

Această sumă ar urma să înlocuiască subvenția de 600 de milioane de dolari pe care Danemarca o alocă anual insulei.

Potrivit unei surse citate de The New York Times, planul a fost discutat în cadrul Consiliului Securității Naționale al SUA, iar guvernul american speră că această sumă va fi mai atrăgătoare decât ajutorul oferit de Danemarca. Totuși, până acum, planul lui Trump nu a atras interesul populației locale, care nu este dispusă să accepte ideea anexării.

Trump își exprimă dorința de a controla Groenlanda din motive strategice și economice

Miliardarul republican a manifestat un interes de lungă durată pentru Groenlanda, atrăgându-l atât profitul economic pe care l-ar putea aduce insula prin resursele sale naturale (uraniu, aur, cupru și petrol), cât și poziția sa geostrategică.

„Din motive de securitate națională și de libertate în lume, Statele Unite ale Americii estimează că proprietatea și controlul Groenlandei sunt o necesitate absolută”, a scris Trump pe platforma X.

De asemenea, deținerea Groenlandei ar oferi SUA control asupra unei rute importante care leagă oceanele Pacific și Atlantic pe la Polul Nord, rută folosită de Statele Unite, China și Rusia. De asemenea, Trump consideră că această anexare ar putea contribui la consolidarea prezenței militare a Statelor Unite în regiune.

Reacții internaționale și refuzul forțării anexării Groenlandei

În ciuda interesului manifestat de Donald Trump pentru anexarea Groenlandei, oficialii americani subliniază că, deși președintele a exprimat dorința de a obține acest teritoriu „într-un fel sau altul”, nu a fost niciodată vorba despre o acțiune militară.

În martie, vicepreședintele american J. D. Vance a acuzat Danemarca de neimplicare suficientă în dezvoltarea insulei, menționând că Acordul de Apărare din 1951 le permite Statelor Unite să aibă o prezență militară mai puternică în Groenlanda.

În replică, șeful diplomației daneze a sugerat că acest acord permite discuții mai ample despre prezența militară americană. Totuși, conform unui oficial al Casei Albe, Trump nu a luat în considerare utilizarea forței pentru a obține Groenlanda.

Crimă la Strășeni: O femeie a omorât-o pe amanta soțului

Poliția din Strășeni investighează un caz tragic de omor, care a avut loc pe 13 aprilie, în jurul orei 13:00, în orașul Strășeni. Conform informațiilor preliminare, crima ar fi fost comisă dintr-un conflict de gelozie între două femei.

Potrivit ofițerului de presă al IP Strășeni, Mariana Didenco, o femeie de 40 de ani ar fi atacat o altă femeie, tot de 40 de ani, cu un obiect ascuțit, aplicându-i o lovitură fatală în abdomen. Victima, care ar fi fost amanta soțului suspectei, a decedat pe loc din cauza leziunilor grave, transmite Știri.md.

Suspecta a fost reținută pentru 72 de ore, iar pe numele ei a fost inițiată o cauză penală pentru omor.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele în care a avut loc tragedia.

15 fotografii uimitoare care arată schimbările remarcate odată cu trecerea timpului
Articolul anterior
Incendiu puternic în Capitală. Un apartament cu trei camere, făcut scrum
Articolul următor
Close menu