Accident cumplit la Sângerei. Doi bărbați și-au pierdut viața

Doi bărbați au murit, iar alte două persoane au fost transportate la spital după ce un Audi și un Mercedes s-au ciocnit violent pe traseul M-5.

Potrivit oamenilor legii, impactul a avut loc ieri-seară, în apropiere de satul Coșcodeni din raionul Sângerei. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că în accident au fost implicate două unități de transport, un Audi condus de un bărbat de 59 de ani, care avea și un pasager de 51 de ani, și un Mercedes condus de un tânăr de 26 de ani care o avea ca pasageră pe soția lui în vârstă de 25 de ani.

Preliminar, potrivit polițiștilor, șoferul de 59 de ani, în circumstanțe necunoscute, a ieșit pe banda de sens opus și a lovit frontal automobilul de marca Mercedes.

Din nefericire, în urma impactului șoferul și pasagerul din automobilul Audi au decedat pe loc, iar cei din Mercedes au fost transportați la spital cu diverse traumatisme. 

Ulterior, polițiștii au declarat că în automobilul de model Audi se aflau 3 persoane, șoferul de 38 de ani a fost transportat la spital până la venirea poliției,  iar pasagerii de 59 și 51 de ani au decedat pe loc.

Iar în automobilul de marca Mercedes se afla și un copil care a fost transportat la spital împreună cu părinții. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Peste 1.000 de femei din Moldova au făcut gratuit screening mamar
Articolul anterior
România a actualizat lista țărilor de risc. Republica Moldova rămâne în zona verde
Articolul următor
Alte articole interesante