Accident în Capitală. Un șofer cu Porshe a ajuns lângă monumentul lui Ștefan cel Mare. Precizările poliției

Poliția a fost sesizată în noaptea de 17 octombrie, ora 22:30, prin intermediul serviciului unic 112, precum că la intersecția bd. Ștefan cel Mare și Sfânt cu str. Mitropolit Bănulescu Bodoni, s-a produs un accident rutier cu tamponare în obstacol.

Imediat un echipaj al Secției documentare accidente rutiere s-a deplasat la fața locului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În urma documentării, polițiștii au stabilit că automobilul de marca Porsche, ce era condus de șofer în vârstă de 32 de ani, s-a tamponat în obstacol (scările de la monumenul lui Ștefan cel Mare și Sfânt), iar în urma impactului nimeni nu a avut de pătimit și alți participanți la trafic nu au fost implicați.

Totodată, din cele comunicate de bărbatul care a provocat impactul, el se deplasa pe bulevard și în timpul virării la stânga pe str. Mitropolit Bănulescu Bodoni, nu a ținut cont că traseul este umed, a pierdut controlul volanului și s-a tamponat în obstacol.

Pe caz a fost inițiată o anchetă. Pentru comiterea accidentului rutier șoferul riscă 6 puncte de penalizare și amendă în mărime de 1 500 lei. În context, pentru a evita să fiți implicați în accidente rutiere, Poliția recomandă să țineți cont de principalele reguli care trebuie respectate: – maximă prudență în timpul șofatului, în special când carosabil este umed; – evitați să conduceți cu viteză, depășirile neasigurate și schimbarea bruscă a benzii; – nici într-un caz nu urcați la volanul unei mașini dacă ați consumat alcool; -respectați distanța dintre unitățile de transport. Poliția continuă acțiunile sale de prevenire a accidentelor rutiere și sensibilizarea conducătorilor auto; pentru ca cei din urmă să conștientizeze cât de mult depinde de fiecare șofer situația din trafic. Este important ca fiecare să-și asume cum conduce și să o facă cu maximă responsabilitate.

Coronavirus: Angela Merkel le cere germanilor să stea acasă
Articolul anterior
Accident grav în sectorul Botanica. Două mașini, făcute zob
Articolul următor
Alte articole interesante