Accident teribil la Râșcani: 2 morți și 3 răniți

Două femei au murit, după ce două automobile s-au ciocnit frontal, în această dimineață, în jurul orei 07:45, în orașul Râșcani, iar alte 3 au fost rănite.

,,Astăzi, la ora 07:38, în apropiere de satul Răcăria, raionul Râșcani s-a produs un accident rutier cu implicarea a două mijloace de transport. Conducătorul automobilului Volkswagen în vârstă de 56 de ani a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condițiile climaterice, iar în curbă nu s-a isprăvit cu conducerea autoturismului și a ieșit pe contrasens. Ca rezultat, acesta s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism de marcă Audi, la volanul căruia era un tânăr de 28 ani. În urma accidentului rutier, 2 pasageri ce se aflau în automobilul Volkswagen au decedat, șoferii ambelor autoturisme și pasagerul din Audi au fost transportați la spitalul din Râșcani”, comunică poliția.

Polițiștii au stabilit că în automobilul de model Volkswagen se aflau două femei cu vârstele de 42 de ani și de 67 de ani, iar în Audi se afla un bărbat de 49 de ani.

Ca urmare, cele două femei au decedat, cea de 42 de ani a murit la fața locului, iar cealaltă femeie în drum spre spital.

Pasagerul din Audi și el a avut de suferit, acesta fiind transportat la spitalul raional și internat în secția de reanimare.

Un nor de praf saharian vine spre Moldova
Articolul anterior
Accident în capitală cu implicarea unei ambulanțe: 3 persoane transportate la spital
Articolul următor
Alte articole interesante