,,Acesta e numele tău real?” Lilu a dezvăluit istoria pseudonimului său scurt

Prezentatoarea TV Lilia Ojovan este cunoscută în rândul publicului de acasă, dar cei mai mulți o recunosc cu numele scurt – Lilu.

separator

Ei bine, Lilu a dezvăluit unde își are rădăcinile numele său scurt devenit faimos, într-o postare pe pagina sa de facebook. Totul a apărut încă pe când Lilu își făcea studiile la Timișoara.

,,De ce LILU? acesta e numele tău real? Sa va zic povestea pseudonimului care a devenit al doilea nume pentru mine. Pana la 18 ani am fost Lilia, de fapt in sat mai toți scriau Lilea … și asta tare ma irita😠”, scrie prezentatoarea TV.

,,Când am ajuns la facultate in Timișoara am avut șocul cultural al numelor. Când am făcut cunoștința cu toți colegii de grupa nu înțelegeam de unde au nickname-urile astea deocheate. Bogdan era Bibi, Claudia era Clau, Mihaela – Cokis, Roxana – Roxi. Ultimile doua m-au și botezat Lilu. De fapt, in studenție aveam eu nume complet, sonor – “Lilu, Lilu, Crocodilu” doar ca era altfel pus accentul.

Când am revenit in Moldova după ce am absolvit facultatea și am venit la castingul de la Muztv, l-am trecut pe primul, pe al doilea – și peste o luna eram angajata. Dilema era alta – eram doua Lilii pe post de prezentatoare și trebuia cumva sa ne deosebim. Atunci sefu’ ne-a întrebat cum ni se mai zice sau cum am vrea. I-am zis povestea din perioada facultății și așa am rămas, doar a schimbat accentul sa fie mai ușor de pronunțat printre vorbitorii de rusa. Iar cealaltă colega a fost “botezată” Crina.

Și iată ca de mai bine de 14 ani, aproape jumătate din viața 😂 port acest nume. Mii draga de el, imi amintește de perioada aventurilor și cunoașterii de sine pe care am avut-o 3 ani cât am stat in Timișoara. Mulți dintre prietenii mei nici nu îmi zic Lilia, ei deja m-au cunoscut cu numele Lilu. Chiar dacă am mai multe nume, nu sufăr de dedublarea personalități (sau cel puțin așa cred😂). Am încălecat pe o șa și v-am spus povestea mea”, ne scrie Lilu.

Vedetele au luat cu asalt litoralul! Una din mămicile sexy din showbiz pozează în costum de baie
Articolul anterior
Explozie la aterizarea unui avion Tarom pe Aeroportul din București
Articolul următor
Alte articole interesante