Aceste cinci zodii îți smulg inima din piept fără remușcare

În cele ce urmează, îți voi prezenta cele mai necruțătoare zodii, care se transformă din omul cel mai adorabil și cel mai iubitor în cel mai nemilos tiran.

separator

Scorpion
În cazul, în care te întâlneşti cu un Scorpion: nu îl enerva! Un semn zodiacal neiertător, aşa că nu ai şanse prea mari să ieşi într-o bucată dintr-o ceartă cu aceştia. Scorpionii sunt fiinţe pasionale, sunt foarte intenşi şi acţionează mereu conform sentimentelor şi emoţiilor lor într-o manieră foarte neobişnuită. Nu se opresc de la nimic. Poţi încerca să îi ceri milă după ce le-ai greşit, dar nici nu se pune problema să te ierte. Nu te vor asculta şi se vor simţi satisfăcuţi de-abia atunci când s-au răzbunat.

Taur
Atunci când şi-au pus ceva în minte, va fi foarte dificil să îi scoţi din această stare determinată. Asta presupune că se descurcă greu în secunda în care apar conflicte. Nativii sunt oameni foarte loiali, iar în momentul în care i-ai câştigat încrederea, te vor apăra până la final. Totuşi, dacă le trădezi încrederea, nu te vor ierta niciodată. Va fi misiunea vieţii lor să te facă să regreţi că le-ai făcut ceva rău.

Berbec
Nativii sunt creaturi indiferenţi şi fără de emoţii care fac tot ce îşi doresc. Aceştia îşi vor prioritiza propriile scopuri şi vise. Nu se tem să scape de orice îi reţine din a-şi realiza dorinţele. Dacă trebuie să calce pe cadavre pentru a ajunge acolo, nu-i va deranja. Nu le pasă cât de important te consideri în viaţa lor, te vor folosi ca pe o unealtă. Au grijă doar de ei înşişi.

Fecioară
Deși au un sfulet mare, nativii sunt extrem de înţepaţi. Vor să îi ajute pe cei fin jur, dar asta nu înseamnă că nu sunt fără de milă. Le place să judece şi sunt extrem de sinceri. Nu sunt cunoscuți pentru cuvintele calde. Nu simt nevoia să se cenzureze de dragul altor persoane şi vor spune mereu ce e în mintea lor, indiferent de impactul pe care îl au asupra celorlati.

Leu
Sunt oameni simpatici, dar obsesia de sine îi transformă în tirani cruzi care calcă pe ceilalţi oameni, chiar dacă sunt apropiaţi de ei. Nu le pasă de cei pe care îi rănesc, atât timp cât ei au de câştigat. Sunt foarte răzbunători, aşa că dacă le greşeşti doar un pic, vor încerca să se răzbune cu toate resursele lor şi nici nu le va pasă de altceva. Caută mereu atenţie şi îşi vor dori că egoul lor să fie mereu scos în evidenţă.

Sursa

Celebrul motan din Harkov s-a căsătorit! Cine e iubita lui

Stepan, motanul celebru din Ucraina, a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Stefania. Tinerii însurăței s-au cunoscut vara trecută în Lviv, când Stepan se întorcea din Franța, unde făcuse caritate pentru a ajuta animalele din Ucraina, scrie www.diez.md.

Felinele și-au înregistrat căsătoria la întreprinderea municipală numită „Oraș fericit”. La ceremonie, Stepan a purtat o cravată neagră, iar Stefania a ales o fundiță albă, tradițională pentru mirese.

„Nu vă rețineți emoțiile, iubiți-vă, viața este una! Stefania, te iubesc!”, „a declarat” Stepan pe contul său de Instagram.

Patrupezii au primit și un certificat de căsătorie. Se precizează că Stefania este cetățeancă franceză și are doar un an, iar mirele este cu mult mai în vârstă, având deja 13 ani.

Tinerii însurăței sunt destul de populari pe rețelele sociale, Stefania având 80 000 de abonați, iar Stepan – peste un milion. Motanul Stepan trăiește în orașul Harkiv. La începutul lunii martie, împreună cu stăpânii săi, a plecat în Franța, unde a făcut caritate pentru a ajuta animalele din Ucraina.

Stepan mai este cunoscut și pentru faptul că, în 2021, casa de modă Valentino i-a comandat o reclamă. În anul 2022, Stepan a primit prestigiosul premiu World Influencers and Bloggers Awards (WIBA), iar în 2023, Stepan a apărut pe coperta revistei Times Monaco.

Creatorul de modă rus Vyacheslav Zaitsev s-a sins din viață

Creatorul de modă rus Vyacheslav Zaitsev a murit la vârsta de 86 de ani la Moscova, relatează REN TV și Izvestia.

Российский модельер Вячеслав Зайцев умер на 86-м году жизни в Москве.

Potrivit datelor preliminare, bărbatul a murit la terapie intensivă într-un spital din regiunea Moscova din cauza sângerării gastrice, relatează kommersant.ru.

Potrivit REN TV, în ultimii ani, Zaitsev a suferit de boala Parkinson, era parțial paralizat și nu se putea deplasa fără asistență.

Pisica lui Karl Lagerfeld, care a moștenit averea de 200 de milioane de dolari, invitatul special la MET Gala 2023

Pisica Choupette, „moștenitoarea” regretatului Karl Lagerfeld, este invitat de onoare la MET Gala 2023, eveniment care va avea loc la New York luni, pe data de 1 mai. Ediția din acest an este un tribut adus legendarului designer.

Karl Lagerfeld a fost cunoscut pentru multe lucruri. Pe lângă creațiile realizate pentru cele mai mari case de modă din lume și stilul său personal unic, el a fost celebru și pentru relația specială pe care a avut-o cu pisica sa, Choupette.

Pisica birmaneză duce o viață de lux, fiind catalogată drept cea mai rasfățată felină din lume. Are până și o carte biografică, intitulată „Choupette: The Private Life of a High-Flying Fashion Cat”.

Acum, Choupette este invitată de onoare la MET Gala 2023. Evenimentul va avea loc luni la Metropolitan Museum of Art Costume Institute din New York. Este de departe cea mai așteptată gală fashion a anului. Ediția din acest an reprezintă un tribut adus regretatului designer Karl Lagerfeld. Gazdele evenimentului sunt Penelope Cruz, Dua Lipa, Michaela Coel și Roger Federer.

Se spune că ea a moștenit cea mai mare parte din averea de 200 de milioane de dolari a regretatului designer.

sursa: www.adpm.ro

Un copil a dispărut fără urmă. Părinții sunt în culmea disperării și cer ajutor!
Articolul anterior
Când vom scăpa de ger? Ce spun sinopticienii
Articolul următor