Aceste cinci zodii îți smulg inima din piept fără remușcare

În cele ce urmează, îți voi prezenta cele mai necruțătoare zodii, care se transformă din omul cel mai adorabil și cel mai iubitor în cel mai nemilos tiran.

separator

Scorpion
În cazul, în care te întâlneşti cu un Scorpion: nu îl enerva! Un semn zodiacal neiertător, aşa că nu ai şanse prea mari să ieşi într-o bucată dintr-o ceartă cu aceştia. Scorpionii sunt fiinţe pasionale, sunt foarte intenşi şi acţionează mereu conform sentimentelor şi emoţiilor lor într-o manieră foarte neobişnuită. Nu se opresc de la nimic. Poţi încerca să îi ceri milă după ce le-ai greşit, dar nici nu se pune problema să te ierte. Nu te vor asculta şi se vor simţi satisfăcuţi de-abia atunci când s-au răzbunat.

Taur
Atunci când şi-au pus ceva în minte, va fi foarte dificil să îi scoţi din această stare determinată. Asta presupune că se descurcă greu în secunda în care apar conflicte. Nativii sunt oameni foarte loiali, iar în momentul în care i-ai câştigat încrederea, te vor apăra până la final. Totuşi, dacă le trădezi încrederea, nu te vor ierta niciodată. Va fi misiunea vieţii lor să te facă să regreţi că le-ai făcut ceva rău.

Berbec
Nativii sunt creaturi indiferenţi şi fără de emoţii care fac tot ce îşi doresc. Aceştia îşi vor prioritiza propriile scopuri şi vise. Nu se tem să scape de orice îi reţine din a-şi realiza dorinţele. Dacă trebuie să calce pe cadavre pentru a ajunge acolo, nu-i va deranja. Nu le pasă cât de important te consideri în viaţa lor, te vor folosi ca pe o unealtă. Au grijă doar de ei înşişi.

Fecioară
Deși au un sfulet mare, nativii sunt extrem de înţepaţi. Vor să îi ajute pe cei fin jur, dar asta nu înseamnă că nu sunt fără de milă. Le place să judece şi sunt extrem de sinceri. Nu sunt cunoscuți pentru cuvintele calde. Nu simt nevoia să se cenzureze de dragul altor persoane şi vor spune mereu ce e în mintea lor, indiferent de impactul pe care îl au asupra celorlati.

Leu
Sunt oameni simpatici, dar obsesia de sine îi transformă în tirani cruzi care calcă pe ceilalţi oameni, chiar dacă sunt apropiaţi de ei. Nu le pasă de cei pe care îi rănesc, atât timp cât ei au de câştigat. Sunt foarte răzbunători, aşa că dacă le greşeşti doar un pic, vor încerca să se răzbune cu toate resursele lor şi nici nu le va pasă de altceva. Caută mereu atenţie şi îşi vor dori că egoul lor să fie mereu scos în evidenţă.

Sursa

Cinci persoane au murit după ce au fost înjunghiate într-un centru comercial din Sydney. Atacatorul, împușcat

Opt persoane, inclusiv un copil, au fost transportate la spital, a declarat un purtător de cuvânt al Ambulanței din New South Wales. Sute de persoane au fost evacuate din centrul comercial după incident, mai notează sursa citată.

Din videoclipurile distribuite pe rețelele de socializare se vede cum oamenii fugeau, iar elicopterele poliției pot fi auzite deasupra centrului comercial.

Doi martori oculari bărbați au declarat pentru 9 News că au văzut un copil și o mamă înjunghiate. „Copilul a fost înjunghiat, iar mama la fel”.

Premierul australian Anthony Albenese a spus că a fost informat despre „evenimentele devastatoare” de la Bondi Junction.

„În mod tragic, au fost raportate victime multiple și primele gânduri ale tuturor australienilor sunt la cei afectați și la cei dragi”, a scris el pe X.

Evenimentele cu victime în masă sunt rare în Australia. Cel puțin patru persoane au fost ucise și una a fost rănită într-un atac în masă în Darwin, în nordul Australiei, în 2019.

În aprilie 1996 un atac armat a devenit cunoscut sub numele de masacrul Port Arthur – cel mai mortal din istoria modernă a Australiei – când 35 de persoane au fost ucise în orașul turistic din statul Tasmania.

Mihai Popșoi, în vizită oficială la Strasbourg. Ministrul va participa la sesiunea de primăvară a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei

În perioada 15 -16 aprilie, vicepremierul Mihai Popșoi va întreprinde o vizită oficială la Strasbourg, unde va participa la sesiunea de primăvară a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), transmite un comunicat al MAE.

La Strasbourg, ministrul Popșoi se va adresa cu un discurs în plenul APCE. Discursul va fi transmis în direct pe data de 15 aprilie, începând cu ora 17:30, ora Chișinăului.

De asemenea, oficialul moldovean va avea întrevederi cu președintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Theodoros Rousopoulos, secretarul general al Consiliului Europei, Marija Pejčinović Burić și președinta Comisiei de la Veneția, Claire Bazy – Malaurie.

Republica Moldova este membru al Consiliului Europei din anul 1995 și suntem recunoscători față de sprijinul acordat în parcursul european al țării noastre.

Un șofer s-a răsturnat cu mașina pe o stradă din Capitală

Un șofer s-a răsturnat cu mașina pe strada Voluntarilor din Capitală. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețelele de socializare.

Potrivit martorilor, șoferul ar fi ieșit la depășire și ar fi tăiat calea unei alte mașini de trei ori înainte de accident, cu toate acestea se presupune că ar fi avut viteză excesivă.

Ofițerul de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Svetlana Scripnic, a declarat că polițiștii au fost sesizați pe 12 aprilie la ora 18:46, precum că în mun. Chișinău, pe strada Voluntarilor, la intersecție cu strada Uzinelor, s-a produs un accident rutier, soldat cu pagube materiale. 

„Potrivit informațiilor primare obținute de la fața locului, s-a stabilit că șoferul unui autoturism de model Lancia, în vârstă de 69 ani, în timpul deplasării nu a ținut cont de situația rutieră ca rezultat a părăsit partea carosabilă și s-a tamponat într-un parapet de beton, apoi s-a răsturnat”, a declarat Svetlana Scripnic, potrivit www.stiri.md.

În urma accidentului, persoane rănite nu sunt, iar vehiculul a fost deteriorat tehnic.

Poliția continuă investigația pentru a stabili toate circumstanțele.

Un copil a dispărut fără urmă. Părinții sunt în culmea disperării și cer ajutor!
Articolul anterior
Când vom scăpa de ger? Ce spun sinopticienii
Articolul următor