Aceste coduri secrete vă vor oferi acces la funcțiile telefonului, despre care nici nu ați bănuit

Zilnic, folosim telefoanele noastre: pentru apeluri, muncă și corespondență, dar și pentru jocuri, și rețele de socializare. Majoritatea nu-și pot imagina viața fără acest dispozitiv. Dar știm, noi oare totul despre capacitățile gadgeturilor noastre? Potrivit specialiștilor din domeniul IT există oportunități secrete de verificare despre care nici măcar nu bănuim.

separator

Înșelătorii devin din ce în ce mai creativi și folosesc adesea telefoanele noastre ca mijloc de urmărire sau pentru escrocherii. Ultima noutate este, că puteți să introduceți în telefon o anumită combinație de cifre și să aflați dacă cineva vă urmărește.Iată câteva coduri secrete pentru verificarea securității telefoanelor mobile

* # 21 # – Acest cod indică dacă apelurile sau mesajele dvs. sunt redirecționate către alte numere. Formați acest cod și numărul va fi afișat pe ecran. Dacă nu apare nimic, atunci nu există nici un pericol.
## 002 # – Dacă există suspiciuni că este activată redirecționarea apelurilor, puteți apela această combinație, care va dezactiva toate tipurile de redirecționare a apelurilor care sunt configurate pe telefon. Codul este valabil pentru toate telefoanele inteligente. Este bine să vă amintiți această combinație înainte de a merge în altă țară. Acest lucru va ajuta să nu pierdeți bani în roaming. Deci, apelurile nu vor fi transferate către mesageria vocală, iar banii din cont nu vor fi eliminați.
* # 06 # – Această combinație afișează numărul de identificare al telefonului, așa-numitul IMEI. Cunoscând aceste numere, puteți găsi telefonul furat.

Dacă vorbim despre securitate, atunci nu uitați că depinde mult de voi. Aveți grijă de siguranța dvs. Nu dați niciodată telefonul străinilor, chiar și pentru câteva minute. Utilizați numai aplicații de încredere și nu le descărcați de pe site-uri suspecte.  Acum, să vorbim despre alte coduri utile pentru smartphone-uri. Ele sunt potrivite pentru telefoanele cu sistem Android și pe alte modele nu vor funcționa. Utilizați codurile cu prudență, deoarece acțiunea unora dintre ele nu poate fi anulată. Dacă nu sunteți sigur, este mai bine să nu le utilizați.ANDROID SETTING CODES

* # * # 7780 # * # * – resetarea setărilor, eliminarea completă a tuturor aplicațiilor, nu puteți anula acțiunea.
* 2767 * 3855 # – resetați la setările din fabrică, șterge totul din memoria internă a telefonului.
* # * # 4636 # * # * – informații complete despre telefon.
* # * # 34971539 # * # * – informații complete despre cameră.
* # * # 273283 * 255 * 663282 * # * # * – copierea rapidă a fișierelor.
* # * # # 232339 # * # * / * # * # 526 # * # *  – este un test rapid al rețelei fără fir.
* # * # 1472365 # * # *  – este un test GPS rapid.
* # * 0673 # * # * / * # * # 0289 # * # * –  este un test audio.
* # * 0842 # * # * –  verificați vibrațiile și lumina de fundal.
* # * 232337 # * # * – test Bluetooth.
# 31 # (număr de telefon) – ascunde numărul dvs. pentru orice abonat.
# * 2562 # / # * 3852 # – reporniți telefonul.
# * 5376 # – ștergeți toate SMS-urile.


Codurile sunt difuzate utilizând aplicația de apelare. Trebuie să fie tastat pe tastatura numerică, va funcționa fără a apăsa butonul de apelare. Acum știți și mai multe despre smartphone-ul dvs. și îl puteți folosi la maxim. Nu uitați să rederecționezi acest articol informativ prietenilor!

Sursa foto

alte Articole interesante

Alte Articole interesante