Adele i-a făcut o surpriza de proporții unei mirese care se afla la concertul ei susținut în Las Vegas

Adele i-a făcut o surpriza de proporții unei mirese care se afla la concertul ei susținut în Las Vegas, când s-a oprit în public pentru a-i da un autograf pe rochie, scrie perfecte.ro.

Cântăreața de 34 de ani este cunoscută pentru interacțiunile cu fanii din timpul concertelor sale. Fiind o fire emotivă, Adele se oprește adesea pentru a auzi poveștile fanilor care îi cântă piesele în public, acesta fiind și cazul unei mirese care a participat la concertul cântăreței din Las Vegas.

În timpul concertului Weekends with Adele, cuplul proaspăt căsătorit format din Gaby și Evan a apărut îmbrăcat în ținuta de nuntă, lucru pe care Adele l-a remarcat rapid în timp ce trecea pe lângă el. „Tocmai v-ați căsătorit?”, îi întreabă Adele pe cei doi în videoclipul distribuit online de mireasă. „V-ați căsătorit astăzi? Felicitări!”

Adele s-a apropiat de cei doi în timp ce interpreta piesa „When We Were Young”, moment în care mirele a scos un marker pentru ca ea să îi dea un autograf pe rochia noii sale mirese.

„Week-end cu Adele”. Lumea mea este completă – am găsit dragostea vieții mele și acest bărbat era hotărât să o facă pe Adele să cânte la nunta noastră… 7 ani mai târziu, toate visele noastre au devenit realitate. Mulțumesc Adele pentru că ai creat amintirea viețîi noastre”, a scris mireasa Gaby în dreptul clipului ce reda momentul, distribuit pe Instagram. „

Ulterior, Adele a postat o fotografie cu ea țînând mâna miresei, în timp ce cuplul o privea cu bucurie în timpul spectacolului.

Târguri cu produse autohtone în sectoarele Capitalei în acest weekend. Unde au loc

Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 25-26 martie 2023, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor autohtoni și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 25 martie, va avea loc târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone ecologice, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 3, va avea loc târgul cu fructe, legume și produse apicole.

În sectorul Botanica, pe bd. Dacia, 26,  colț cu bd. Traian, va avea loc un iarmaroc al producătorilor locali „Târg cu tradiții”, organizat de Pretura de sector, în colaborare cu AO „Perspectiva”.

De asemenea, în perioada 13 martie – 16 aprilie 2023, în Piața Marii Adunări Naționale activează „Târgul de Primăvară”.

Șoferița troleibuzului care a lovit mortal o copilă din Capitală a fost reținută

Șoferița troleibuzului care a lovit mortal ieri o fetiță de 12 ani a fost reținută pentru 72 de ore. Despre aceasta a declarat, ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Svetlana Scripnic, conform unimedia.info.

 Șoferița troleibuzului, care a lovit mortal o fetiță, la Ciocana, reținută pentru 72 de ore

„Fetița nu a traversat pe trecerea de pietoni”. Declarația a fost făcută de către taxatoare, după ce troleibuzul în care lucrează a lovit mortal copila de 12 ani, în sectorul Ciocana din capitală.

Regia Transport Electric Chișinău anunță că a fost deschisă o anchetă după tragicul accident la Ciocana, în care a fost lovită mortal fetița de 12 ani de un troleibuz.

Fetița, tamponată mortal de un troleibuz, la Ciocana, traversa strada regulamentar. Minora avea 12 ani. Potrivit poliției, la volan se afla o femeie.

O fetiță a fost tamponată mortal de un troleibuz, la Ciocana, pe strada Mircea cel Bătrân.

Medvedev îndeamnă rușii să descarce copii piratate ale filmelor occidentale

Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, își încurajează concetățenii să descarce și să distribuie pe internet copiile piratate ale filmelor și oricăror altor opere produse de companiile occidentale, care au părăsit Federația Rusă.

Star rising in Kremlin, Russia's Medvedev predicts war in West | Reuters

„Știți ce? Căutați sursele potrivite și descărcați de totul de pe ele. Dacă tot felul de Netflix au plecat de la noi, atunci le vom descărca toate produsele și le vom folosi gratuit, spune Medvedev, transmite realitatea.md.

Personal chiar le-aș distribui pe tot internetul, pentru a le provoca daune maxime. Daune maxime, ca să falimeneze!”, a declarat fostul președinte într-un interviu acordat pentru TASS.

La sfârșitul lunii ianuarie, Medvedev, jurist de profesie, s-a pronunţat în mod deschis pentru piratarea oricăror produse străine de către Rusia, propunând ca ţara sa să nu mai plătească drepturi de autor şi brevete statelor care au impus sancţiuni Moscovei în urma campaniei sale militare în Ucraina.

Olaf Scholz: „Germania nu mai este dependentă de petrolul și gazele rusești”
Articolul anterior
Cristiano Ronaldo a înșelat-o pe Georgina! Două „bombe” sexy au spus totul: „Am o înregistrare video”
Articolul următor