Adriana Proca, fetița diagnosticată cu leucemie a învins boala și se întoarce sănătoasă acasă, la familia ei!

Minunile există și acestea pot fi realizate doar cu ajutorul oamenilor buni, a acelora cu suflet mare care donează și altora din puținul pe care îl au, ca cei aflați în suferință să nu cunoască ce înseamnă durerea și necazul. Așa s-a întâmplat și în cazul Adrianei Proca, fetița care la începutul acestui an a fost diagnosticată cu leucemie și care ne ruga cu disperare să o ajutăm să se vindece.

separator

Astăzi am aflat o veste mare! Adriana s-a însănătoșit, fetița este perfect sănătoasă, iar analizele au arătat acest lucru. Cofondatoarea Caritate.md, Svetlana Sainsus, a scris pe pagina sa de facebook un mesaj în care le mulțumește tuturor celor care au contribuit ca Adriana să se vindece:

,,Minuni există! Adriana a promis că va învinge cancerul?? A învins 🙏 Dragii mei, ultimele analize arată că Adriana Proca este sănătoasă și curând luptătoarea noastră se întoarce acasă! Cei care am fost alături de ea, această este victoria noastră, a tuturor ❤️. Plecăciuni până la pământ medicilor, mulțumim lui Dumnezeu că a avut grijă de Adriana. Mulțumim că existați, noi toți vom lăsa ceva minunat în urma noastră, toți acești copii salvați, toate aceste destine schimbate se datorează doar faptului că oamenilor din jur le pasă”.

O țară întreagă s-a mobilizat pentru a o ajuta pe Adriana și iată că fetița din Budești a fost salvată și se va întoarce acasă la frățiorii săi mai mici. O bucurie mai mare nu există!

Creștinii ortodocși de stil vechi îl sărbătoresc astăzi pe Sfântul Ioan Teologul
Articolul anterior
Valerii Meladze și-a condus fiica mai mare la altar
Articolul următor
Alte articole interesante