Ai grijă de tine! Cele zece principii de viață ale femeii de astăzi

Chiar dacă femeia din toate timpurile este considerată o ființă gingașă și firavă, totuși în ziua de astăzi ea le reușete pe toate. Aceasta poate fi o mamă bună, și un colaborator de nădejde, o soție iubitoare și o bunică extraordinară. Oare cum să iți păstrezi echilibrul și sănătatea fizică, dar mai ales cea emoțională, în astfel de condiții?

separator

Răspunsul este simplu, însă necesită dedicare continuă. Sunt câteva principii de viață pe care merită sa le aplici zilnic, cum ar fi pauzele mici și dese pentru tine însuți! Și asta, deoarece nu poți să fii implicată în zeci de activități și să ai energia necesară pentru o nouă zi de muncă, atunci când nu ai grijă să-ți hranești mintea și corpul. Iată și acțiunile pe care ar trebuie să le întreprinzi pentru a fi fericită:

  • Fii blândă cu tine – în loc să te cicălești pentru micile tale greșeli, mai bine schimbă atitudinea și devină cel mai mare susținător al tău!
  •  Fii hotărâtă – e dreptul tău să ai parte de ceea ce iți dorești și ceea ce te face fericită. Primul pas ar fi să conștientizezi care sunt aceste lucruri, ca să treci la fapte!
  • Concentrează-te pe punctele tale forte – așeazăte și fă o lista cu cele zece lucruri la care te pricepi cel mai bine. Și ai grijă să ți le reamintești în fiecare zi!
  • Uită de suferințele din trecut – știu că este greu, dar posibil. Tu trebuie să trăiești în prezent și să ai planuri mărețe de viitor!
  • Niciodată nu te opri din învățat – prea multe cunoștințe nu există. De aceea, chiar dacă ai învățat la două facultăți, abia când ajungi să pui în practică partea teoretică, atunci începe învățarea!
  • Nu uita să te odihnești suficient – somnul este unicul moment în care creierul și corpul tău se încarcă de energie. Și asta este esențial, deoarece doar fiind odihnită și binedispusă vei obține succese noi!
  • Bea cât mai multă apă – aici se aplică aceeași regulă ca la cea cu somnul. Hidratarea este esențială și nu încerca să-ți găsești scuze!
  • Fă lucrurile care te fac fericită – muncește acolo unde te regăsești, căsătorește-te cu omul potrivit, construiește-ți mica poveste la care ai visat! Fă-ți timp pentru oamenii la care ții cu adevărat și înlătură lucrurile, care nu te fac să te simți bine.
  • Fii pozitivă concentrează-te pe lucrurile pozitive din viața ta, iar cele negative chiar dacă apar, nu le acorda prea multă atenție!
  • Fă-ți timp doar pentru tine – rezervă-ți câteva minute pe zi ca să fii bună cu tine. Iubește-te și vei vedea cum lucrurile din viața ta se vor schimba incontestabil!

Îți doresc baftă, pentru că meriți să fii fericită!!!

 

 

Imagini cutremurătoare în Argentina. Grindină de 1,5 metri!
Articolul anterior
Vezi câteva sfaturi despre cum să porți dresurile
Articolul următor
Alte articole interesante