Ai recunoscut-o? Fetița din imagine a devenit o îndrăgită prezentatoare TV din țara noastră

Pozele din copilărie au un efect magic. De 1 iunie, persoanele publice de acasă postează imagini din copilărie, este un mod frumos de a rememora clipele petrecute alături de frați.

separator

Timpul trece, dar dragostea dintre frați devine și mai puternică.

,,La noi in sat era doar un singur aparat foto, evident, poze avem puține, dar in schimb, am atâtea amintiri in suflet”, dezvăluie prezentatoarea TV Lili Lozan, care a publicat o imagine din copilărie alături de frățiorul ei.
,,Copilăria mea a fost minunata, am crescut în atâta dragoste, încât nu cred ca există ceva mai prețios, iar părinților le mulțumesc in fiecare zi pentru dăruirea cu care ne-au crescut, deși, acum stau și ma gândesc ca nu le-a fost deloc ușor, anii ‘90 pentru noi au fost grei, tare grei.”

,,Nu am primit bătaie, dar am știut de respect, nu ni se închidea gura, ba din contra, aveam ședințe de familie și noi știam când e voie sa cerem 2 lei de înghețată și când nu, nu am stat degeaba, ci aveam îndatoriri și obligații, deși, nu pot sa zic ca am fost tare oropsiți, de copilărie părinții nu ne-au privat. Peste ani am înțeles, un copil nu are nevoie de haine frumose și jucării colorate, ci de povestea de seara, îmbrățișările calde și de FAMILIE și ai mei, de multe ori, au vrut sa plece peste hotare, sa facă bani, sa ne pună „pe picioare”, dar tata mereu a fost contra ( el avea frica sa nu se destrame familia) și slava domului, azi, suntem bine, la casele noastre, Dumnezeu are grija de toți. Aveți grija de cei dragi și nu uitați de copilul din voi, e minunat când îl știi încă ștrengar”.

Natalia Barbu, despre copilărie: ,,A fost de poveste, am crescut în iubire și respect”
Articolul anterior
De 1 iunie, vedetele de acasă le-au dedicat copiilor mesaje dulci și poze pline de dragoste
Articolul următor
Alte articole interesante