Ambasadorul Marii Britanii, felicitare inedită pentru chișinăuieni în limba română!

De Hramul oraşului Chişinău, ambasadorul Marii Britanii în Moldova, Steven Fisher, a venit cu o felicitare inedită, în limba română. Pornind de acasă, oficialul a prezentat un tur a trei dintre locurile sale preferate din Chișinău.

„Să pornim la drum. Iată că ne apropiem de prima destinaţie a noastră – bulevardul Ştefan cel Mare, monumentul lui Ştefan cel Mare şi Parcul Central.” „Prima dată am fost în acest parc în anul 1999. Îmi place foarte mult să vin aici și să savurez o cafea, să savurez atmosfera orașului și să mă întâlnesc cu prietenii.”

Al doilea loc preferat al ambasadorului este Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală. „Se deosebeşte prin arhitectura sa unică. Este o destinaţie ,,must see” pentru fiecare care vizitează Chişinăul.”

Al treilea loc preferat de ambasadorul Marii Britanii la Chişinău este parcul „Valea Morilor”, unde acesta aleargă deseori dimineaţa. „Este un parc mare, liniştit, frumos. Mă bucur foarte multă să vin aici să alerg.”. „Chișinău, ești cu adevărat un oraș frumos. Îți doresc ție și locuitorilor tăi energie, pace și un viitor prosper!”

Braconaj la Sângerei: Fiul șefului pe ecologie ar fi ucis mai multe căprioare
Articolul anterior
Moldovenii au format cozi pentru a se vaccina de Ziua Orașului
Articolul următor
Alte articole interesante