Ana Lesco, câștigă bani frumoși de pe urma studenților români!

Studenții români au început să se

separator
pregătească pentru balul bo­­bocilor şi vor ca la acest eveniment să le cânte cei mai tari artişti ai momentului.

Frumoasa Anna Lesko datorită show-rilor sale, este una dintre artistele cele mai solicitate de boboci. Pentru o prestație aceasta cere suma de 2.000 de euro, iar piesele „Anicika maya” sau „Ard în flăcări” sunt cerute la bis.

Inna, o altă frumoasă cântăreață care în prezent pe val, scoate din buzunarele studenților  suma de 8.000 de euro, daca vor să o vadă şi să o asculte la petrecerea lor!

Frumoasa Antonia cere 2.000 de euro ca să le cânte elevilor „Morena” şi „Jameia”, cele mai noi hituri ale ei, în timp ce Alex Velea şi Connect-R cer sume cuprinse între 1.500- 2.000 de euro. Andreea Bănică are tarife ce pleacă de la 1.800 de euro şi ajung la 2.300 de euro. Din categoria artiştilor care au scăzut preţul mai fac parte şi băieţii din trupa Alb Negru.

Sursa: http://www.click.ro

Atenție! Municipalitatea nu recomandă scăldatul în havuzurile din Capitală

Havuzurile din Parcul „Valea Morilor”, Grădina Publică Ștefan cel Mare, Parcul Catedralei, Parcul Memorial Afgan, Parcul Șipca, Parcul Alunelul, Parcul „Valea trandafirilor”, Complexul Memoria Victimelor Deportărilor și cele două havuzuri aflate în scuarul Maria Bieșu sunt dezinfectate zilnic, informează unica.md cu referire la un comunicat al Primăriei Capitalei.

”De asemenea, în fiecare zi de luni, se adaugă substanțe chimice necesare menținerii unei concentrații neutre a apei. Concentrația ionilor de hidrogen dintr-o soluție – pH-ul – oferă informații despre aciditatea, respectiv bazicitatea soluției respective. Apa are o concentrație neutră situată în jurul valorii 7.

Pentru specialiștii întreprinderii municipale „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”, lucrările de mentenanță și întreținere a havuzurilor din capitală sunt o permanență – pe vreme rece, au avut loc activități de conservare, iar în timpul sezonului estival sunt executate lucrări săptămânale de curățare și profilaxie.

Totodată, nu se recomandă scăldatul în havuzuri – apa vine din sistemul centralizat de alimentare cu apă al orașului și are temperaturi de doar până la zece grade Celsius. Expunerea îndelungată la apă cu temperatură scăzută poate cauza anumite afecțiuni, în special la copii. Părinții ori supraveghetorii acestora, în timpul jocurilor, trebuie să dea dovadă de precauție.

În același timp, Primăria municipiului Chișinău solicită locuitorilor și oaspeților capitalei să respecte efortul cotidian al lucrătorilor întreprinderii municipale, să păstreze curățenia în jurul havuzurilor și să nu distrugă bunurile ori echipamentele cu care acestea sunt dotate.”, anunță municipalitatea

Cine este tânăra interpretă de la noi care a purtat de două ori roba la distanță de doar câteva zile. Ce facultăți a absolvit concomitent și unde

Tânăra interpretă de la noi, Camelia Ursu, demonstrează că este nu doar talentată, dar are și alte succese cu care se poate mândri. Chiar în aceste zile, frumoasa brunetă a absolvită două facultăți în orașul Cluj-Napoca din România, unde a avut parte de două festivități la care a purtat cu mândrie roba, informează unica.md.

”2 absolviri într-o săptămână? Multumesc tuturor celor care au crezut în mine!”, scrie artista într-o postare pe Facebook.

Camelia a încheiat studiile la Academia Națională de Muzică ”Gheorghe Dima”, catedra canto, dar și la una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior din România – Universitatea Babeș-Bolyai, specializarea publicitate.

Tânăra a recunoscut că a costat-o multe sacrificii, dar este fericită că le-a finalizat cu succes.

”Am făcut-o și pe asta! Mulțumesc, Cluj, pentru toate oportunitățile pe care mi le-ai scos în calea mea! Mulțumesc tuturor dascălilor și colegilor alături de care am stat la bordul acestei “croaziere” pline de experiențe și provocări.”, a scris Camelia Ursu.

Artista a fost scăldată în felicitări pe rețelele de socializare și a dezvăluit că își va urma calea pe ambele domenii:

”Muzica a fost dintotdeauna pasiunea mea cea mare, dar întrucât, ca și în orice domeniu, a fost nevoie să mă promovez, am decis să fac cele mai bune studii pentru a mă ajuta pe mine. Sunt solistă în formația 7 Coline din Iași de ceva timp, dar pentru că am fost solicitată și pe partea de marketing de unele companii, iar munca mea a fost apreciată, am îndrăgit acest domeniu, în care intenționez să cresc și mai mult.”, a spus artista pentru unica.md.

Tot zilele acestea, frumoasa artistă și-a bucurat admiratorii cu o nouă lansare, ca un trofeu la finalizarea studiilor. Camelia a surprins cu o piesă, cu tot cu videoclip, plină de emoție, intitulată ”Lasă-mă”, care în doar câteva zile a adunat peste 11 mii de vizionări.

Vă invităm să ascultați melodia Cameliei, iar dacă veți considera că merită o șansă, nu ezitați să lăsați o apreciere sau un comentariu.

Camelia Ursu este o tânără interpretă de la noi, care s-a făcut cunoscută publicului datorită pieselor pe care și le scrie singură. Prima melodie cu care s-a lansat, ”Filmul tău”, a fost semnată, atât versurile, cât și melodia, chiar de ea, iar la piesă ”Lasă-mă”, melodia a fost scrisă tot de ea.

Echipa unica.md o felicită pe Camelia și îi urează multă admirație din partea publicului, dar și inspirație pentru noi producții la fel de frumoase.

Un pacient al Spitalului Clinic de Psihiatrie, bătut de un infirmier beat. Cu ce pedeapsă s-a ales inculpatul

Un fost infirmier din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie din capitală a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe un termen de probă de 5 ani, pentru tratament inuman în raport cu un pacient. Sentința a fost pronunțată zilele trecute de magistrații Judecătoriei Chișinău, scrie deschide.md.

Potrivit materialelor dosarului, totul s-a produs în seara zilei de 3 noiembrie 2019, când inculpatul, fiind în stare de ebrietate, se afla la serviciul diurn, conform graficului de serviciu. Văzând un pacient agitat, infirmierul s-a apropiat de acesta și i-a aplicat mai multe lovituri peste cap, după care l-a dus în salon.

Fiind audiat, bărbatul nu și-a recunoscut vina, menționând că i-a spus pacientului să se ducă în salon „cu binișorul”. Totuși, în cadrul urmăririi penale, vina inculpatului a fost demonstrată.La fel, prin sentința magistraților, fostul infirmier a fost obligat să achite victimei 20 mii lei drept prejudiciu moral.Sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Chişinău în decurs de 15 zile.

Cele mai haioase superstiții în timpul sarcinii
Articolul anterior
Învață cum să faci corect autoexaminarea la sâni!
Articolul următor