Andreea Marin a publicat un mesaj sfâșietor pentru mama sa, plecată la îngeri

Ziua de 8 Martie e una tristă pentru Andreea Marin care și-a amintit de mama ei plecată din această lume. Vedeta a postat un mesaj emoționant pentru mama ei care i-a murit în brațe în urma unui accident, când ea avea doar 9 ani.

separator

Andreea Marin a publicat de 8 Martie pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor pentru cea care i-a dat viață.

„Mama. Îngerul meu păzitor. Lumina acestei zile mereu, coborâtă din cer. Dacă aveți o mama aici, pe pământ, găsiți un răgaz pentru ea și sărutați-i mâinile cu care v-a mângâiat, v-a ocrotit mereu, v-a îngrijit. Nimic nu poate fi mai important, măcar azi. Aș vrea să-mi fie permisă o vizită în Cer și aș lăsa totul deoparte pentru asta… La mulți ani, Femei minunate, inimi curate! Să vă fie ziua un zâmbet, iubire, sănătate!”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Violeta Marin a murit în 1984, în urma unui accident, în timp ce soțul ei, Dan, era la volanul mașinii. Într-un interviu mai vechi, vedeta a povestit că tragedia a fost provocată de un bolid scăpat de sub control și care, a izbit în plin mașina în care se aflau părinții ei, ea și sora ei, Cristina, care aveau pe atunci 9 și respectiv 4 ani. În memoria mamei, Andreea și-a botezat fiica pe care o are cu Ștefan Bănică jr cu numele mamei, Violeta, scrie click.ro.

De Ziua Femeii, reprezentanții Ambasadei Marii Britanii la Chișinău au stat într-un picior pe piloni
Articolul anterior
O șoferiță beată la volan, reținută de oamenii legii. Video
Articolul următor
Alte articole interesante