Angelica Varum se retrage din muzică

Cunoscuta interpretă Angelica Varum a anunțat presa că se retrage din muzică. Ea a decis să facă acest lucru pentru a se dedica mai mult familiei.

separator

În cadrul unui comunicat, artista a anunțat că vrea să acorde mai multă atenție fiicei sale și soțului Leonid Agutin.

În ultima perioadă Angelica nu a lansat nici o piesă, refuzând uneori chiar să participe la concerte. „Sunt mereu în concerte, show-uri sau plecări prin alte orașe. Acest lucru mă face să stau departe de fiica mea care locuiește cu bunelul ei în America. M-am săturat să stau departe de ei, acum doresc să pun în prim plan familia și să le ofer atenția pe care o merită”, a afirmat Varum.

Sursa: http://livesmi.com

Datorită inverstițiilor în imobiliare Moldoa s-a situat în top cele mai bune țări din Europa

 În Europa Centrală și de Est, Republica Moldova se situiază pe primul loc. Analiza a luat în considerare elemente-cheie ale investițiilor imobiliare, cum ar fi ratele de impozitare pe proprietate, impozitul pe venit din chirii și randamentul brut al închirierii.

Hand holding wooden home with text message Buy or Rent, on wooden desk office. Save money and buy house concept.

Moldova a fost descrisă ca fiind „o piață emergentă, cu randamente ridicate, potrivită pentru investitorii imobiliari timpurii și toleranți la risc”, în cadrul studiului, care a constatat că costurile de achiziție a unei proprietăți ajung la maximum 2,80% din preț, iar impozitul pe veniturile din chirii este de doar 12%, ceea ce asigură un randament atractiv.

Țara a obținut un scor ridicat și datorită capitalei sale, Chișinău, care a cunoscut o dezvoltare constantă în ultimii ani în infrastructură, ospitalitate și afaceri, scrie euronews.md.

Ceva unic. Turmă de căprioare văzute în rezervația de la Cernobâl

În rezervația Radiații-Ecologice și Biosfere de la Cernobâl oamenii de știință au observat o turmă-record de 23 de căprioare, o specie inclusă în Cartea Roșie.

Cercetătorii au constatat o presiune crescută asupra pășunilor din rezervație. Acest fapt a dus la reducerea cantității de iarbă uscată, ceea ce paradoxal are beneficii pentru biodiversitate și reduce riscul incendiilor de proporții.

În același timp, s-a observat formarea unor zone dense de vegetație necomestibilă pentru copitate, precum cimbrul și rogozul. Aceste schimbări în flora locală pot influența comportamentul și distribuția animalelor în viitor.

Pe lângă căprioare, s-a înregistrat o creștere a numărului de cai Przewalski, o altă specie protejată. Aceste evoluții pozitive demonstrează capacitatea naturii de a se regenera în absența activității umane intense, scrie libertatea.ro

Mesajul președintei Maia Sandu de Ziua Drapelului

În această zi specială pentru țara noastră, Ziua Drapelului, președinta țării a lăsat un mesaj pentru toți cetățenii.

„Astăzi sărbătorim Ziua Drapelului de Stat – un simbol care ne unește și ne amintește cine suntem. Tricolorul nostru, martor al renașterii naționale, ne inspiră să mergem înainte cu demnitate și speranță. Sub acest steag, am ales mereu pacea, libertatea și dreptatea.

Să purtăm tricolorul nu doar în piept, ci și în suflet și să-l onorăm zi de zi prin ceea ce facem – cu solidaritate și încredere în țara noastră”, a scris aceasta pe rețeaua de Facebook, scrie unica.md.

S-a sinucis bărbatul cu cele mai șocante modificări ale corpului
Articolul anterior
Îți cade părul? Află soluţia!
Articolul următor
Close menu