Anișoara Loghin este noua prezentatoare a emisiunii ,,O seară perfectă”!

De mâine, Anișoara Loghin va prezenta emisiunea ,,O Seară Perfectă”, difuzată de către postul de televiziune Pro TV Chișinău.

separator

Potrivit protv.md, Anișoara Loghin revine pe micile ecrane, de data aceasta într-un alt format, într-un alt studio, cu sufletul deschis și dornică să aducă celor de acasă căldură și surprize plăcute seară de seară.

Prezentatoarea TV abia așteaptă să descopere împreună cu telespectatorii povești de succes, personaje interesante și emoții sincere.

,,Pentru mine, știrile vor avea mereu un loc aparte în suflețelul meu, pentru că asta am făcut timp de 7 ani și jumătate. Însă, această ofertă a venit și, respectiv, este o oportunitate de a schimba ceva în viață. Sper tare mult că această schimbare va fi de bun augur și cel mai mult îmi doresc să ajung în casele oamenilor, o să vă invit să mă cunoașteți din alt punct de vedere, pentru că eu pot să zâmbesc…”, a declarat profund emoționată prezentatoarea TV.

Anișoara Loghin va apărea pe micul ecran în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 16.00.

Amintim că decizia a venit după ce la finele anului trecut Rodica Ciorănică a anunțat pe pagina sa de facebook că intenționează în anul 2018 să se implice în alte proiecte și nu va mai face parte din echipa emisiunii ,,O seară perfectă”.

Tatiana Heghea își aniversează fiica. Imagini video de la petrecere!
Articolul anterior
Accident soldat cu cinci morți în raionul Anenii Noi
Articolul următor
Alte articole interesante