Anthony Hopkins a dezvăluit că nu vorbește cu fiica lui de 20 de ani

Viața bate filmul! În ultimul său rol, Sir Anthony Hopkins joacă un personaj care este complet înstrăinat de fiicele sale. Din păcate, același lucru este adevărat și în viața sa reală.

separator

Actorul, în vârstă de 80 de ani, nu a mai vorbit, după cum dezvăluie, cu fiica sa Abigail, de 20 de ani. Aceasta este și ea actriță și folosește numele de Abigail Harrison, ca să nu fie nicicum legată de faimosul actor.

Abigail a fost crescută de mama sa, prima soție a lui Sir Anthony Hopkins, Petronella Barker. Cuplul a divorțat când aceasta avea patru ani. Totuși, s-au reunit pentru scurt timp în anii ’90 și ea a apărut în două filme de-ale sale: Shadowlands și The Remains Of The Day. Totuși, după asta, familia s-a destrămat din nou, iar el a afirmat că nici măcar nu știe unde trăiește fiica sa, în momentul de față.

„Copiii nu-și plac tații, nu trebuie să vă iubiți unii pe alții,” a spus Hopkins pentru Radio Times.
Sir Anthony Hopkins a mai acuzat Hollywood-ul că ar fi toxic.

 „Uite cum oamenii simt că merită și că trebuie să fie înconjurați de oameni pozitivi. Nu vreau să fiu înconjurat de oameni ca aceia. Cei iubitori, care se sărută pe obraji – nu suport. Este atâta ipocrizie.”

Actorul, care a câștigat și un Oscar pentru rolul de Hannibal Lecter în Tăcerea Mieilor trăiește în Malibu, California cu a treia sa soție, Stella Arroyave. De origine columbiană și în vârstă de 62 de ani este dealer de artă și, aparent, l-a făcut să ia viața mai ușor.

 „Este foarte bună pentru mine. Soția mea își face griji pentru mine, fiindcă muncesc prea mult. Voi continua să muncesc, căci ce altceva am de făcut? Mă voi pensiona când dinții și părul vor pica de tot,” a mai adăugat Sir Anthony Hopkins.

În prezent el joacă în King Lear, o producție BBC.

„Curțile sunt cimitire”. Guvernatorul din Lugansk anunță că un alt oraș ucrainean a avut parte de soarta Mariupolului

„Rubijne împărtășește soarta Mariupolului”, scrie guvernatorul din Luhansk, Seghei Haidai, pe Telegram, unde publică imagini cu amploarea distrugerilor provocate de bombardamente în orașul industrial din estul Ucrainei, relatează publicația Ukrainska Pravda.

„Curțile sunt cimitire”. Guvernatorul din Luhansk anunță că un alt oraș a avut parte de soarta Mariupolului

Nu există clădiri neatinse de atacuri, spune oficialul local. „Orașul industrial a fost complet distrus, nu există clădiri «supraviețuitoare», multe case nu pot fi restaurate. În curți – cimitire”, a scris șeful Administrației Militare Regionale Luhansk pe Telegram.

Înaintea invaziei declanșate de Rusia pe 24 februarie în Ucraina, în Rubijne trăiau 60.000 de oameni care lucrau în fabrici, în domeniul bugetar sau aveau mici afaceri.

După trei luni de război, clădirile orașului arată acum ca niște „cutii de cărămidă prădate, jefuite”, precizează guvernatorul.

Iar civilii au plecat în zone mai sigure din Ucraina sau în străinătate sau au fost deportați în Rusia, după cum acuză autoritățile de la Kiev, în timp ce aceia care au rămas în Rubijne „sunt ținuți ostatici de kadîroviți în subsolurile orașului”, mai notează guvernatorul regional.

Comparația cu Mariupol vine din faptul că în cele aproape trei luni în care s-a aflat sub asediul forțelor ruse, orașul-port de la Marea Azov a suferit cele mai mari distrugeri dintre zonele în ucrainene în care s-au purtat lupte.

„În jur de 90% din clădiri au fost bombardate. Nicio clădire nu a rămas întreagă, este fie distrusă, fie avariată”, spunea la jumătatea lunii martie viceprimarul Serhi Orlov, într-un interviu pentru Forbes Ucraina.

sursa

Maia Sandu, despre protestul PSRM împotriva scumpirilor: ,,Ei nu vor să spună că această criză este provocată de războiul inițiat de Rusia”

Președintele R. Moldova, Maia Sandu, a comentat protestul socialiștilor și comuniștilor, dar și membrilor „Șor”, împotriva majorării prețurilor. Șefa statului a reiterat faptul că prețurile majorate se datorează războiului din Ucraina. Cât privește protestele, Maia Sandu a accentuat faptul că socialiștii și comuniștii evită să spună că aceste crize sunt provocate de Federația Rusă, transmite www.deschide.md

VIDEO Maia Sandu, în doliu național după masacrul din Bucea: ”Nu se vor  face re-exportări rusești prin Moldova, nu permitem evitarea sancțiunilor  prin băncile noastre. Singura legătură este achiziția de gaz/ Adăpostim

„Criza energetică și războiul complică lucrurile, altfel astăzi am fi fost în altă situație. S-au întreprins măsuri care trebuiau să îmbunătățească situația cetățeanului, dar suntem într-o situație dramatică. Dar vedeți că și în alte țări cresc prețurile, inclusiv în țara lor preferată, mă refer la opoziția socialistă și comunistă, Rusia. Ei nu vor să spună că această criză este provocată de războiul inițiat de Federația Rusă. Acuma ce vor să facă cei din opoziție – treaba lor, suntem o țară liberă și democratică, pot să protesteze, dar până la urmă depinde de cetățeni cum se vor întâmpla lucrurile și nu de câțiva oameni din opoziție care sunt frustrați că nu mai pot fura din bugetul de stat”, a spus Maia Sandu în cadrul emisiunii „Bună Seara” de la postul public de televiziune.

Potrivit președintelui, în cazul în care nu era război, R. Moldova ar fi început primăvara cu prețuri mai mici. 

„Am spus din prima zi de război, că acesta va avea consecințe dure pentru noi și de durată și le vedem – creșterea prețurilor. Dacă nu era acest război în martie trebuia să intrăm cu prețuri mult mai mici și la gaze și la energie electrică. Din cauza războiului prețurile doar cresc și asta pune presiune inflaționistă pe alte produse și servicii. La fel e și cu carburanții”, a explicat președintele. 

Maia Sandu a mai ținut să sublinieze că problema scumpirilor se regăsește pe agenda conducerii, însă instituțiile statului ar trebui să își facă treaba mai bine. 

„Suntem foarte îngrijorați și problema prețurilor este întotdeauna nr. 1 pe agenda noastră. Toate instituțiile statului trebuie să-și facă treaba mai bine decât până acum, începând de la ANRE, care trebuie să verifice foarte atent cheltuielile Moldovagaz și ce ajunge în tarif și companiilor care furnizează energie electrică. Consiliul Concurenței, pentru că vedem produse care se produc aici în R. Moldova și vedem creșteri majori, nu e vorba de import. Guvernul trebuie să insiste pe anumite produse anume care sunt de primă necesitate. Știu că în anumite cazuri Guvernul a intervenit și a redus această creștere a prețurilor, dar n această situație de urgență statul trebuie să intervină acolo unde poate. Acolo unde prețul e de import e mai greu pentru că depinde de prețul cu care vor să ni-l vândă companiile din afara țării”, a conchis președintele. 

O activistă a protestat faţă de violurile comise de soldaţii ruşi în Ucraina pe covorul roşu de la Cannes

O femeie a apărut vineri pe covorul roşu de la Cannes şi s-a dezbrăcat în semn de protest faţă de violurile comise de soldaţii ruşi în Ucraina, informează site-ul France24.com şi AFP.

Purtând doar lenjerie pătată cu vopsea de culoare roşie şi având trupul pictat în culorile drapelului ucrainean, pe care se putea citi mesajul „Nu ne mai violaţi”, femeia a scandat şi a pozat pentru fotografi, înainte de a fi îndepărtată imediat de agenţii de pază.

Protestul a avut loc în timp ce pe covorul roşu de la Cannes defilau staruri ca Tilda Swinton şi Idris Elba, venite să asiste la premiera filmului „Three Thousand Years of Longing”, de George Miller. Acţiunea nu a fost încă revendicată.

Скандал в Каннах: обнаженная активистка распугала звезд на красной дорожке

Parlamentul European a condamnat la începutul lunii mai utilizarea violenţei sexuale ca „armă de război” în Ucraina şi a cerut ţărilor care găzduiesc femei care fug din această ţară să le ofere acestora acces la asistenţă ginecologică, contracepţie şi avort, scrie Agerpres.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat în luna aprilie că au fost primite rapoarte despre „sute de cazuri de viol” în zonele ocupate anterior de trupele ruse, inclusiv despre agresiuni sexuale asupra minorilor.

Meghan Markle și Prințul Harry au avut prima apariție oficială în calitate de cuplu căsătorit! Foto
Articolul anterior
Avocado umplut cu ton! O rețetă perfectă pentru acest sezon
Articolul următor