Anunțul lui Marcel Pavel după 27 de ani de căsnicie: ”Nici ea nu a vrut, nici eu”

Renumitul artist Marcel Pavel (63 de ani) a făcut dezvăluiri despre căsnicia cu soția Violeta, cu care formează o familie de 27 de ani și cu care are trei copii.

Cine este, de fapt, soția lui Marcel Pavel. Cu ce se ocupă Violeta -  Playtech Știri

Invitat în emisiune Alexandrei Ungureanu, Marcel Pavel a amintit faptul că el și partenera sa de viață nu și-au dorit o petrecere de nuntă, așa cum se obișnuiește în mod tradițional.

”Oficial, ne-am luat 1996. Nici nu am făcut nunta. Am făcut doar la primărie. Nici ea nu a vrut, nici eu. I-am zis hai să o facem pe aia de argint, a zis că nu.

A fost ceva simplu, am dat la primărie, ne-am căsătorit și de atunci suntem nedespărțiți, fără peripeții, fără probleme. Avem o familie frumoasă, cu respect, suntem fericiți.

Să fim sănătoși contează cel mai mult pentru noi, că în rest bogății, avem o casă, mașină sau două și atât”, a declarat Marcel Pavel, conform ziare.com.

Ce bine arată soţia lui Marcel Pavel la 49 de ani! Cum s-a îndrăgostit de  artist
Marcel Pavel are trei copii cu soția sa Violeta. Care este secretul  căsniciei lor • Buna Ziua Iasi • BZI.ro
Cât de mult a crescut fetița lui Marcel Pavel! Artistul și fiica lui vor  lansa, împreună, un colind de Crăciun | Antena 1

Fermierii vor să iasă cu tractoarele în centrul Chișinăului, în ajunul sărbătorilor

Fermierii protestează miercuri, 18 decembrie curent, în fața Guvernului, și cer măsuri urgente pentru oprirea colapsului din agricultură. Alexandru Bădărău, director executiv al Asociației Forța Femierilor, a declarat că asociația a expediat o cerere pentru a avea întâlnire cu ministra Agriculturii, Ludmila Catlabuga, pentru a discuta despre criză, însă până la moment acest lucru nu s-a întâmplat, scrie realitatea.md.

Totuși, dacă nu vor avea un răspuns din partea autorităților, agriculturii se gândesc să iasă și cu tractoarele în centrul Capitalei.

„Noi vrem să discutăm cu vreun reprezentant al Guvernului. Sperăm că vom fi auziți. Noi ne-am adunat astăzi aici și sper că vom avea o discuție. Ceea ce s-a întâmplat în ultimele trei săptămâni noi nu prea am înțeles.

(…) Suntem in prag de anul nou, majoritatea gricultorilor sunt falimentați deja. Doar pentru anul 2023, datoria pentru subvenționare reprezintă vreo 400 milioane de lei.

Noi am anunțat că aceste proteste sunt preventive, iar dacă nu vom avea un răspuns din partea autorităților, am putea ieși la proteste cu tractoare”, a menționat Bădărău.

Director executiv al Asociației Forța Femierilor a precizat că agricultorii au înaintat 5 revendicări către autoritățile centrale:

  1. Aprobarea urgentă a proiectului legii secetei;
  2. Prelungirea licențierii importului cerealelor și oleaginoaselor până la 31 decembrie 2025;
  3. Achitarea datoriilor la subvenții pentru 2023;
  4. Restituirea accizelor fermierilor pentru 2024;
  5. Elaborarea unui mecanism de garanții de creditare și refinanțare pentru noul an agricol 2025.

Joi, 19 decembrie, fermierii vor protesta în fața Parlamentului.

Elevi și profesori premiați pentru rezultate remarcabile

39 de elevi și 42 de profesori au fost premiați în cadrul festivității Gala Olimpicilor 2024, desfășurată astăzi, 17 decembrie, în incinta Palatului Republicii. Evenimentul a întrunit cca 400 de profesori, membri ai Consiliilor Olimpice Republicane și a Juriilor, elevii cu medalii și mențiuni de onoare la olimpiade europene, balcanice și internaționale, invitați speciali. Elevii și profesorii au fost felicitați de Dan Perciun, ministrul Educației și Cercetării, Valentina Chicu, consilier al Președintelui Republicii Moldova în domeniul educației și cercetării, Marcela Adam, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

„Rezultatele voastre la olimpiadele internaționale de matematică, fizică, chimie și alte discipline nu sunt doar trofee sau medalii. Sunt dovezi incontestabile ale faptului că excelența poate fi atinsă chiar și în cele mai dificile circumstanțe”, a spus ministrul Dan Perciun.

Ministrul Educației și Cercetării a înmânat Diplome de excelență elevilor care au obținut rezultate remarcabile în cadrul olimpiadelor internaționale, europene sau balcanice, cât și profesorilor care au contribuit la pregătirea loturilor olimpice naționale.

Gala Olimpicilor este o festivitate organizată anual de către Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare în scopul omagierii elevilor care obțin rezultate remarcabile la olimpiadele și concursurile regionale și internaționale la disciplinele de studiu, și a profesorilor care contribuie la pregătirea elevilor și la obținerea acestor rezultate.

Poliția Republicii Moldova este sărbătorită astăzi

Poliția Repubblicii Moldova este sărbătorită astăzi. Cu această ocazie, polițiștii din toată țara au fost felicitați printr-un mesaj special, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

”Ne exprimăm respectul și recunoștința față de profesionalismul, curajul și devotamentul pe care îl demonstrați zi de zi. Fiecare dintre voi contribuie la siguranța cetățenilor, la respectarea legii și la consolidarea încrederii în instituția noastră. Vă mulțumim pentru eforturile neobosite și sacrificiile făcute în numele comunității! Vă dorim sănătate, misiuni cu succes şi susținerea permanentǎ a celor dragi.

La mulți ani, colegi! ”, se arată în mesajul public al Poliției Republicii Moldova.

Astăzi, miercuri, 18 decembrie, polițiștii vor participa la evenimentele dedicate Zilei Poliției Republicii Moldova.

Orașul care a început să fie înghițit de pâmânt bucată cu bucată. Zeci de case au dispărut deja
Articolul anterior
Bebelușul care s-a născut cu o „carapace” pe spate și pe care părinții l-au poreclit „mica țestoasă ninja”
Articolul următor