Are doi soţi şi spune că este ,,fericită”. Ea este femeia căsătorită cu doi bărbaţi

Familia Shrout din America este cât se poate de departe de ideea de familie tradiţională. Și asta pentru că Alexia, Doug şi Jacob nu cred în ideea că avem un singur suflet pereche pe pământ.

Aceasta este şi ideea care a legat acest… menage a trois în mod oficial, scrie okmagazine.ro. Pentru că Alexia este căsătorită atât cu Doug, cât şi cu Jacob.

O familie cu o soţie şi doi soţi, iar ei susţin că sunt o familie… absolut normală. Cei trei locuiesc în Maumee, Ohio, acolo unde îşi cresc cei trei copii, sperând că vor trăi zilele în care poligamia să fie privită cu îngăduinţă şi în societatea occidentală. Pentru că Alexia, Doug şi Jacob spun că religia lor este cea care ar trebui să fie a întregii lumi: cea a iubirii libere. 

„Pentru noi este confortabilă această formulă”, spune unul dintre soţi, povestind degajat că toţi trei dorm în acelaşi pat şi că nu au nicio problemă cu faptul că practică poliandria de aproape zece ani şi îşi cresc copiii într-un astfel de mediu. Intervievaţi acum doi ani de către New York Post, copiii au vorbit şi ei liber despre asta. „Am trei părinţi şi m-am obişnuit cu ideea”, spune unul dintre copii. „Ştiu care este tatăl meu biologic dintre cei doi, dar şi celălalt tată îmi este foarte apropiat, aşa că nu îl pot privi ca pe un tată vitreg”.

„Mulţi mă întreabă: Deci celălalt bărbat ce îţi este ţie? Un fel de frate soţ sau cum? Nu chiar. El e pur şi simplu Doug”, povesteşte Jacob. „Deşi există un alt bărbat în această relaţie, eu nu am nicio dorinţă sexuală faţă de el. Sunt cât se poate de hetero. Îl iubesc mult pe Jacob, dar clar nu am nevoie să fac sex cu el pentru a-i arăta dragostea”, spune Doug. Deşi cei trei sunt împreună de mai multă vreme, ei şi-au unit destinele pe 16 iulie 2016, într-o ceremonie cu 100 de invitaţi. Iar uniunea a fost una spirituală, fără un certificat de căsătorie. „Noi nu ne considerăm un threesome sau un throuple, cum ne spun mulţi, adică nu cuplu, ci trei. Noi ne considerăm o familie”, spune Alexia.

„Majoritatea bărbaţilor, atunci când află că am doi soi, fac glume: Şi, îl vrei şi pe al treilea? Eu eram într-o relaţie deschisă cu Doug atunci când l-am întâlnit pe Jacob, care mi-a devenit cel mai bun prieten. După trei ani, eu şi Jacob am început să ne dăm seama că dezvoltasem şi alt gen de sentimente unul pentru altul, iar eu am ales să îi spun adevărul lui Doug. Şi el mi-a zis: ok, atâta vreme cât mă iubeşti la fel ca înainte, atunci hai să vedem dacă putem face asta să funcţioneze. Şi aşa am început să trăim în trei”. Iar formula a funcţionat. Ei au trei copii: pe Skyler, de 15 ani, pe Donovan de 12 ani şi pe micuţa Tegan, de doi ani jumate. Cei doi băieţi sunt ai lui Doug, dar familia nu a dezvăluit cine este tatăl fetiţei, însă Alexia, de profesie artist de body piercing, spune că Doug şi Jacob sunt cei mai buni taţi din lume.

Primul lot de ouă din Republica Moldova a ajuns în UE

La data de 20.11.2024, primul lot de ouă de consum (categoria A) din Republica Moldova  a ajuns pe piața Uniunii Europene (UE), informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

Astfel, producătorul care, la data de 08 octombrie 2024, a fost listat cu dreptul de export pe piața europeană, a lansat prima operațiune de export de ouă de consum. 

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) recomandă agenților economici să exploreze piața Uniunii Europene, înaintând, în acest sens,  cererea pentru export la ANSA. 

Suntem deschiși să acordăm tot sprijinul necesar pentru a ajuta operatorii din domeniul alimentar să se alinieze standardele UE prin modernizarea unităților de producere și a centrelor de colectare, marcare și ambalare a ouălor. 

Avem încrederea că, prin efort comun,  accederea produselor autohtone de origine animală, pe cele mai mari piețe internaționale, va fi mai ușoară.

La Chișinău ar putea fi construită o centrală de producere a energiei electrice

La Chișinău ar putea fi construită o centrală de producere a energiei electrice, care să asigure consumul pentru toată țara, a declarat prim-ministrul Dorin Recean, la emisiunea „Dimineața cu Radio Moldova”. Potrivit oficialului, licitația pentru un asemenea proiect a fost deja anunțată, iar investitorii prezintă un interes sporit. Scopul autorităților de la Chișinău este de a elimina dependența de importul de energie, a mai precizat premierul, scrie radiomoldova.md.

Am anunțat licitația și avem interes din partea investitorilor să construiască o stație la Chișinău de o capacitate suficientă, încât să ne asigure cu energie în Republica Moldova. Avem o creștere foarte bună a investițiilor în energia regenerabilă, și acest lucru la fel este important. Republica Moldova are toate șansele să aibă o cotă destul de mare a energie verzi. Ceea ce este foarte benefic la energia verde este că nu mai imporți agent termic cum ar fi gaz natural, altfel de combustibil lichid sau solid etc”, a spus Dorin Recean.

Potrivit Energocom, în lunile iulie-septembrie, ponderea energiei produse de Centrala termoelectrică moldovenească din regiunea transnistreană constituie 82%, în timp ce termocentralele din Chișinău și Bălți au generat doar 1% din necesarul de consum. Energia regenerabilă acoperă șase la sută din consum, iar restul este achiziționat de pe piața internațională.

Un șofer și-a făcut zob mașina din cauza că nu a ținut cont de condițiile nefavorabile de pe drum

Un alt șofer nu a ținut cont de recomandările Poliției și a derapat cu automobilul de pe traseu, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

Cu puțin timp în urmă, Poliția din Sîngerei a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe traseul R6, în apropierea satului Biliceniii Noi.

Preliminar s-a stabilit că un Renault condus de un bărbat de 42 de ani, din cauza condițiilor meteo, a derapat de pe traseu tamponând-se într-un copac.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Persoane traumatizate nu sunt.

Poliția reamintește șoferilor să sporească atenția, în contextul condițiilor meteo nefavorabile.

Avionul care a adus vaccinuri Sputnik s-ar fi întors în Rusia cu peste 300 de cutii cu vin
Articolul anterior
Caz grav la Bălți. Patru polițiști au fost striviți pe acostament de un șofer beat. Doi dintre ei sunt în stare critică
Articolul următor