Artistul Benone Sinulescu, internat în comă la spital

Îndrăgitul artist român Benone Sinulescu ar fi fost transferat la un centru de îngrijire paliativă, după ce a fost găsit inconștient în propria locuință, joi.

Benone Sinulescu ar fi căzut în propria locuință și a fost dus la un centru de îngrijire, joi.

Ionuț Pavel, fost impresar al artistului, a declarat că acesta riscă să moară și că familia nu l-a transferat la spital. ”El ar o problemă și ea trebuie rezolvată. Nu a fost dus la Urgențe, ci la o clinică de îngrijiri paliative.”, a spus acesta la o televiziune de știri.

„Ce ştim din sursele noastre, pentru că nu am vorbit cu familie, lui `nea Beni i-a fost foarte rău şi, paradoxal, în loc să ajungă la un spital de urgenţă a fost dus la o clinică de îngrijiri paliative de lângă Arad, dar acolo nu există medicină de urgenţă.

Nu putem să aşteptăm ca omul acesta să moară într-o clinică de lux aşa, pur şi simplu”, a spus fostul impresar al artistului, Ionuţ Pavel.

Deocamdată nu a fost oferită o declarație oficială de către membrii familiei artistului.

,,Cum s-a ajuns la această situație? Starea artistului a început să degenereze în urmă cu un an și anumite semne spuneau că este nevoie urgentă de un consult al unui specialist și o îngrijire de specialitate. Rămas izolat pe perioada pandemie, Nea Beni nu a avut acces la specialistul care poate ar fi ajutat mult la reuperarea sa medicală. Când în sfârșit, aflat într-o stare grava, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timisoara, care a tras un semnal de alarma si a spus ca Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza infundarii arterei carotide si care totodată a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment. După schimbarea medicației, starea lui Nea Beni părea că se poate îmbunătății dar nu a fost decât o mică perioadă de tranziție. Deși tensiunea îi crescuse foarte mult(valori ale tensiunii si de 200 cu 100), persoanele din jurul său nu au crezut că se poate întâmpla ceva mai rău, dar s-au înșelat.

Nea Beni a fost găsit joi inconștient, căzut în casă. Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment(RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă „momentul de final” al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile”, a povestit Ionuţ Pavel, fostul impresar al artistului Benone Sinulescu, pentru România TV.

Emilian Crețu a postat o fotografie în care arată chipul tatălui său. Cât de mult îi seamănă?
Articolul anterior
Șocant. Două tinere drogate, strivite de o combină agricolă într-un lan de porumb de lângă orașul Milano
Articolul următor
Alte articole interesante