Bătaie cruntă în Italia, între două moldovence care iubeau același bărbat

Două moldovence au bătut o altă conațională de a noastră până au băgat-o în spital, iar totul din cauza unui conflict din dragoste.

Totul a avut loc în comuna Carpi din provincia Modena, Italia. Presa din Peninsulă scrie că cele două moldovence, de 33 și respectiv 36 de ani, care lucrează ca dereticătoare domestice, s-ar fi dus într-un hotel, acolo unde lucrează victima, tot moldoveancă și ar fi bătut-o.

La fața locului au venit carabinierii, dar și medicii cu o ambulanță. Moldoveanca agresată a fost internată în spital. Aceasta va rămâne internată în spital pentru cel puțin 10 zile.

Între timp, carabinierii italieni le-au reținut pe cele două moldovence bătăușe. Cauza preliminară de la care ar fi pornit conflictul ar fi gelozia. Se pare că una din suspecte nu a putut împărți un bărbat cu victima și prin urmare, și-a convins o prietenă să meargă împreună și s-o bată pe moldoveancă.

Acum ele sunt cercetate penal și vor fi pedepsite în funcție de gravitatea leziunilor pe care le-a suferit femeia agresată.

sursa: www.telegraph.md

Administratorii centrelor comerciale vor fi nevoiți să reducă salariile și numărul angajaților. Ce îi nemulțumește?
Articolul anterior
Israel: cei care vor falsifica certificatele de vaccinare vor ajunge după gratii
Articolul următor
Alte articole interesante