Bătaie cruntă în Italia, între două moldovence care iubeau același bărbat

Două moldovence au bătut o altă conațională de a noastră până au băgat-o în spital, iar totul din cauza unui conflict din dragoste.

Totul a avut loc în comuna Carpi din provincia Modena, Italia. Presa din Peninsulă scrie că cele două moldovence, de 33 și respectiv 36 de ani, care lucrează ca dereticătoare domestice, s-ar fi dus într-un hotel, acolo unde lucrează victima, tot moldoveancă și ar fi bătut-o.

La fața locului au venit carabinierii, dar și medicii cu o ambulanță. Moldoveanca agresată a fost internată în spital. Aceasta va rămâne internată în spital pentru cel puțin 10 zile.

Între timp, carabinierii italieni le-au reținut pe cele două moldovence bătăușe. Cauza preliminară de la care ar fi pornit conflictul ar fi gelozia. Se pare că una din suspecte nu a putut împărți un bărbat cu victima și prin urmare, și-a convins o prietenă să meargă împreună și s-o bată pe moldoveancă.

Acum ele sunt cercetate penal și vor fi pedepsite în funcție de gravitatea leziunilor pe care le-a suferit femeia agresată.

sursa: www.telegraph.md

Vladimir Putin ar putea plăti scump pentru ,,mobilizare”. Ar pierde puterea, iar Rusia s-ar destrăma

Vladimir Putin mizează pe infuzia rușilor mobilizați pentru a schimba dinamica pe câmpul de luptă din Ucraina. Dar analiștii spun că pierde timp prețios în timp ce operațiunea sa militară se prăbușește sub presiunea ofensivei ucrainene.

Momentul ciudat din ultimul discurs al lui Putin care i-a intrigat pe analişti

Există semne că Rusia are nevoie de mai mult decât personal pentru a prelua inițiativa scrie Washington Post care adaugă că liderul de la Kremlin a deturnat atenția de la imaginea sumbră de pe câmpul de luptă prin organizarea așa-numitelor „referendumuri”, anunțând anexarea a patru regiuni ucrainene și emițând noi amenințări nucleare.

Toate acestea reprezintă o încercare de a îngheța câștigurile teritoriale ale Rusiei, care devin din ce în ce mai mici pe zi ce trece. Însă toate mașinațiunile politice de la Moscova, desfășurate pompos cu zgomot puternic, nu au putut ascunde realitatea de pe frontul din Ucraina.

Acolo, forțele ruse sunt prost gestionate și se trezesc sub asediu. Nu există o soluție rapidă pentru a remedia această situație. Analiștii militari sunt de acord că mobilizarea de către Rusia a cel puțin 300.000 de rezerviști este puțin probabil să-l ajute pe Putin pe câmpul de luptă în zilele următoare. Dacă aceste forțe vor putea ajuta Moscova să stabilizeze situația la sfârșitul toamnei, iernii sau primăverii este, de asemenea, o întrebare fără răspuns.

Fabrică clandestină de țigări, depistată de oamenii legii chiar în centrul țării

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), oficiul Nord, de comun cu Serviciul Vamal, a destructurat activitatea unei fabrici clandestine de țigări în regiunea de centru a țării și a reținut trei bănuiți, într-un dosar de contrabandă cu țigări.

Fabrica depistată constă din linie de fermentare (prelucrare) a tutunului, linie de producere a țigărilor și ambalare a acestora.  În scopul probării acestor fapte investigate penal, oamenii legii au descins cu 25 de percheziții, în zilele de marți și miercuri, la domiciliile și automobilele persoanelor vizate, în încăperile pentru fabricarea clandestină a țigaretelor, precum și în alte spații din țară.

Prin urmare, au fost reținute utilajele de fabricare a țigărilor, materie primă, cantități mari de țigări (destinate scoaterii din țară, prin contrabandă, în statele vecine), trei automobile, telefoane cu informație relevantă, înscrisuri de ciornă și mijloace bănești. Din numărul celor trei bănuiți, cu vârste cuprinse între 30 și 55 de ani, urmare a audierilor doi și-au recunoscut implicarea în faptele investigate de oamenii legii.

Urmează ca după examinarea probelor, procurorii PCCOCS să determine necesitatea solicitării în instanța de judecată a măsurilor de constrângere, timp în care cei trei se prevalează de prezumția nevinovăției. În cadrul investigațiilor în desfășurare, autoritatea de investigație va informa publicul larg și despre alte aspecte relevante acestui dosar penal.

Bombardamente rusești în orașul Zaporojie, unde se află cea mai mare centrală nucleară. Cel puțin doi morți și clădiri distruse

Bombardamentele forţelor ruse au dus la moartea a cel puţin două persoane în cursul nopţii de miercuri spre joi în oraşul Zaporojie din Ucraina şi au avariat sau distrus mai multe clădiri rezidenţiale şi au cauzat incendii masive, a declarat joi dimineaţă guvernatorul regional Oleksandr Staruh, potrivit Reuters.

O femeie a murit în bombardament, iar o alta în drum spre spital, forţele ruse lansând şapte atacuri, a scris Staruh pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

„Cel puţin cinci persoane sunt sub dărâmături”, a spus el.

sursa

Administratorii centrelor comerciale vor fi nevoiți să reducă salariile și numărul angajaților. Ce îi nemulțumește?
Articolul anterior
Israel: cei care vor falsifica certificatele de vaccinare vor ajunge după gratii
Articolul următor