Bianca Drăgușanu este în culmea fericirii! Vedeta are un nou iubit

Vedeta zâmbește din nou, iar motivul este chiar bărbatul din viața ei care o răsfață și îi oferă tot timpul atenție. După ce s-a despărțit de Victor Slav, Bianca Drăgușanu încearcă să-și găsească fericirea în brațele altui bărbat. După relația scurtă cu Tristan Tate, vedeta are acum o nouă cucerire. Este vorba despre Alex Bodi, un bărbat căruia îi place să petreacă în cluburi de fițe și care are corpul plin de tatuaje.

separator

Recent, Drăgușanu s-a afișat în compania acestuia, mai mult cei doi s-au fotografiat în timp ce se țineau de mână. Zvonurile cum că fosta prezentatoare TV de la Kanal D din România ar vrea să-l facă gelos pe Tristan Tate au fost dezmințite chiar de ea.
„Nu este adevărat. Nimic din ce se întamplă în prezentul meu nu are legătură cu trecutul. Ce legătură are cu trecutul faptul că eu primesc flori și sunt răsfățată (n.r. presupusul iubit chinez). Mă admiră , e un fan de-al meu. Chiar asearî am ieșit cu un grup de prieteni și mi-a spus cât de mult mă admiră. E fascinat de lumea asta media și de mine, dar știe că nu are loc. Există cineva care mă răsfață pentru că merit și pentru că așa simte, nu pentru că trebuie să vadă vreun fost. Deși sunt foarte răsfățată, sunt tot singură.’, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Sursa

Viața unui cuplu: Pragurile critice ale unei relații
Articolul anterior
Jumătate de milion de moldoveni vor să emigreze în SUA prin programul Green Card Lottery
Articolul următor
Alte articole interesante