,,Blăstăm Basarabean”, designerul Piotr Alii revine cu un spectacol de modă unic în Moldova!

Nașterea, cununia, moartea, doi actori goi pe scenă și 33 modele! Piotr Alii și Miron Cristina, primii designeri din țara noastră care au făcut prezentare de modă în stil performance, pregătesc un spectacol unic în Moldova care se va desfășura pe 24 mai, pe scena teatrului Mihai Eminescu, cu începere de la ora 19:30. Fashion Show-ul Performance +18 poartă denumirea ,,Blăstăm Basarabean” și întruchipează istoria bătrânului pământ moldav. La eveniment sunt invitații toți cei pasionați de modă, artă și originalitate.

separator

,,Istoria noastră este istoria unei tragedii. Lupta acerbă, pe viață și pe moarte a bătrânului pământ moldav. Nenorocirea neamului pusă pe seama furiei divine. Un popor profund înfricoșător și rănit în adâncul lui rămâne a fi însetat de absolut și veșnicie. Asta numim noi ,,Blăstăm Basarabean”, pentru că suntem determinați congenital să ne conformăm sorții și să ne resemnăm, nefiind capabili pentru confruntarea cu răul, iar pregătirea spirituală a grupului Piotr Alii face născută colecția cu acest nume: ,,Blăstăm Basarabean”, ne spun organizatorii fashion show-ului.

Echipa designerului Piotr Alii pregătește un show performance plin de simboluri si misticism cu caracter ritualist, care va fi prezentat în forma unui spectacol, în care colecția determină o simțire înaltă pentru natura eternă.

Colecția este alcătuită din 33 modele, cifra care reprezintă vârsta la care se presupune că a murit Isus, iar culorile care o să predomine prezentarea sunt negru, gri și alb, acestea reprezentând 3 nivele ale călătoriei sufletului nostru.

Show-ul în sine reprezintă o manifestare modernă despre neamul nostru.

Spectacolul este împărțit în 3 fragmente: nașterea (botezul), cununia și moartea. Toate 3 scene sunt cele mai importante acțiuni din cultura și viața unui basarabean.

Aceste fragmente definesc realitatea moldovenească într-o formă artistică, cu elemente provocatoare și de șoc, însoțite și de un spectacol cu lumini și sunet.

Află mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului!

Cum să ai un abdomen plat într-un timp record
Articolul anterior
Cele mai spectaculoase coafuri și machiaje din istoria MET Gala
Articolul următor
Alte articole interesante