Brigitte Macron a fost patinatoare în adolescență

Povestea lui Brigitte Macron, femeia în vârstă de 64 de ani, căsătorită cu președintele Franței, mai mic cu 25 de ani decât soția sa, a devenit recent subiectul unei cărți. Biografia Primei Doamne a Franței, „Brigitte Macron l’affranchie”, scoate la iveală o serie de lucruri necunoscute încă despre soția lui Emmanuel Macron.

separator

În adolescență, Brigitte Macron a fost patinatoare

În adolescență, Brigitte Trogneux a făcut parte din echipa de patinaj a orașului francez Amiens, de unde provine.

Briggite nu a fost întotdeauna profesoară

Toată lumea o cunoaște pe Brigitte Macron drept profesoara care s-a îndrăgostit de elevul ei adolescent. Însă Brigitte nu a îmbrățișat această carieră imediat ce a ieșit de pe băncile facultății. În 1982, când avea 29 de ani, soția lui Emmanuel Macron a lucrat la Camera de Comerț Nord – Pas – de Calais timp de doi ani. În 1984, ea s-a mutat împreună cu familia în apropiere de Strasbourg, pentru locul de muncă al primului ei soț.

A cochetat cu politica cu mult timp înaintea lui Emmanuel Macron

Cât timp a locuit în Truchtersheim, lângă strasbourg, Brigitte a început să se implice în viața comunității locale și a contribuit la organizarea evenimentelor publice din zonă. În 1989, a făcut un pas înainte și a candidat în campania „Truchtersheim tomorrow” (Truchtersheim de mâine), unde promitea deschiderea unui patinoar și chirie mai mică pentru familiile tinere.

Nu a fost o profesoară obișnuită

Când avea 31 de ani, Brigitte Trogneux și-a găsit vocația când s-a orientat întâmplător spre învățământ. Cu o diplomă în Literatură, a trimis un CV și a fost rapid acceptată ca profesoară într-o școală protestantă din centrul orașului Strasbourg.

Mai târziu a obținut diploma de învățământ secundar (cunoscut drept CAPES în Franța) și s-a mutat la Liceul Catolic La Providance din Amiens, acolo unde l-a cunoscut pe Emmanuel Macron.

Potrivit numeroșilor foști studenți care au fost intervievați pentru carte, Prima Doamnă a fost o profesoară pasionată și neobișnuită, care îi însoțea la teatru, le asculta confesiunile și problemele personale și, uneori, era chiar invitată să bea ceva cu ei.

Moartea surorii sale a avut un impact devastator pentru familie

În 1961, cânt Brigitte era adolescentă, sora ei mai mare a murit într-un accident de mașină, împreună cu soțul și fiica lor de doar șase ani.

sursa

O celebră actriță și-a sărbătorit bunica care a împlinit 100 de ani!
Articolul anterior
Primele imagini video cu Anna Kournikova după ce a devenit mamă!
Articolul următor
Alte articole interesante