Noaptea de Revelion se apropie cu pași repezi, iar restaurantele sînt deja pregătite să transforme trecerea dintre ani într-o experiență memorabilă. Cu meniuri alese, artiști îndrăgiți și show-uri deosebite, gazdele petrecerilor își așteaptă oaspeții, scrie noi.md.
Cei care aleg să sărbătorească Revelionul în restaurante vor scoate din buzunare, în medie, cîte 2500 de lei de persoană. Mulți oameni preferă să întîmpine însă noul an acasă, alături de cei dragi. „Revelionul anul acesta la noi o să fie de 2500 de lei, care doar acoperă toate cheltuielile. În prețul acesta intră meniul, deservirea și numaidecît artiștii care toată noaptea o să facă chef la așa petrecere frumoasă”, a menționat Marina Teleaga, directoarea unui restaurant.
„Anul acesta am venit cu program divers în care vor fi colinde, muzică lăutărească, muzică populară. Vor fi invitați doamna Ina Sturza și formația dumneaei. De asemenea vom avea cîteva grupuri de colindători”, a spus Dan Ciurea, managerul aceluiași restaurant. La majoritatea restaurantelor prețul este de 2500 de lei de persoană. Contra acestei sume, oaspeții vor beneficia de bucate, muzică și spectacole în noaptea de Revelion.
„În noaptea de Revelion avem un program complex, un meniu și un program la All inclusive. Ce include All inclusive? Asta e – omul vine, achite o taxă unică de 2500 de lei de persoană adultă. În setul acesta primește un set total care include cinci gustări reci, gustările calde, bucatele fierbinți și desertul. Pe lîngă aceasta, este un program foarte vast, în care va fi prezent o formație de muzică live”, a precizat directorul unei rețele de restaurante, Ghenadie Manoli.
Unii locuitori ai capitalei pe care i-am întîlnit în stradă ne-au spus că preferă să întîmpine noul an în restaurant. Mai mulți ne-au spus însă că vor sărbători trecerea dintre ani acasă, alături de cei dragi. Indiferent unde vor întîmpina noul an, toți își doresc ca acesta să fie mai bun, mai prosper.